Помогнете! е39 525да проблем с горивото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- venci8507
- Потребител
-
- Кара: e39 525da
Помогнете! е39 525да проблем с горивото
Здравейте на всички!
имам следния проблем.под 15 литра колата гасне като сипа после пали малко трудно но подкача,като влезна в борда показва 4е в лявата половина има 15 до 20 литра а в другата 000.та искам да попитам коя помпа играе ролята за нивилирането в резервоара? отварях отзат помпата в резервоара искарах я от вън дадох на контакт,помпата работеше,като я хвана и я разтраскам променя оборотите си? та мисълта ми бе играе ли нещо друго за разполовяване то му?дде-то не свети.взех 2 помпи утре ще пробваме от коя е,ако несе окаже нещо друго.
Ако можете да помогнете с някой съвет ще съм ви мн благодарен
имам следния проблем.под 15 литра колата гасне като сипа после пали малко трудно но подкача,като влезна в борда показва 4е в лявата половина има 15 до 20 литра а в другата 000.та искам да попитам коя помпа играе ролята за нивилирането в резервоара? отварях отзат помпата в резервоара искарах я от вън дадох на контакт,помпата работеше,като я хвана и я разтраскам променя оборотите си? та мисълта ми бе играе ли нещо друго за разполовяване то му?дде-то не свети.взех 2 помпи утре ще пробваме от коя е,ако несе окаже нещо друго.
Ако можете да помогнете с някой съвет ще съм ви мн благодарен
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Помогнете! е39 525да проблем с горивото
Даже и в Google излиза на първо място http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... e86cf879e6
2 мнения
• Страница 1 от 1