измама бош Стара Загора
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
измама бош Стара Загора
Колеги никога повече в бош!!!! На 09.01.2013 отивам в бош закачам бимата на живи данни и там началника оппппп проблема е турбото,пренадува трябва да се сваля и почиства или рецеклира,аз отначало взех да им се доверя уговарям се да я оставя в началото на тази седмица сумата която ми заевиха е 250 лв и вчера хубаво,че не я оставих там а званнах при един познат който има голям сервиз да не правя реклама оставех колата след 2 часа ми званят,че съм готов за скромната сума 50 лв и смяна на ел клапан там бил проблема!!!!!
- crank666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 60 530d Manual
- Мечтае да кара: BMW M 550d
Re: измама бош Стара Загора
Те пак щяха да ти я оправят колата и да ти сменят клапана само , че 200 лв щеше да ги почерпиш за това, че са ти я оправили.
За това само на доверени майстори и ако не се налага да пренощува автомобила да се гледа какво се сменя по колата.
Също така съм на принципа , че един читав доктор е по-добър вариант от колкото няколко с различни диагнози.

За това само на доверени майстори и ако не се налага да пренощува автомобила да се гледа какво се сменя по колата.
Също така съм на принципа , че един читав доктор е по-добър вариант от колкото няколко с различни диагнози.

със сигурност щяха да свалят турбото щото аз щях да съм при тях и да гледам кво правят
- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Аз не разбирам от турбота, ама знам, че е хубаво да им се прави профилактика и по-точно почистване на маслените пътища. Ако от боша са ти включили в цената тази процедура, а пък на другото място само са ти сменили клапана, е нормално да има тази разлика.
П.С. Аз също не харесвам бош сервиз(като цяло). Смятам, че разчитат повече на името, от колкото на качеството на услугата.
П.С. Аз също не харесвам бош сервиз(като цяло). Смятам, че разчитат повече на името, от колкото на качеството на услугата.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Не е въпрос до сервизите на бош, а до майсторите, защото повечето са оборудвани от... до... и могат да правят всичко... Все пак не е зле всеки да си има една Инпа и да си гледа какво и има на колата, за да няма изненади....
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
5 мнения
• Страница 1 от 1