Изчезнаха Спирачките
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Iwelin Welikow
- Потребител
-
- Кара: Bmw e39 525 tds
Изчезнаха Спирачките
на е39-ката 525 тдс ми е скъсан маркуча които влиза във супорта на задна лява гума нямаше да ми истича спирачна течност или поне не съм забелязал изведнъж педала започна да потъва да трябва да се припомпа за да се спре ии много кофти работа отворих казанчето и беше пресушено налях нова течност дот4 но никакъв ефект обезвъздоших двете предни спирачки и се пооправи със една идея но много лошо спира и пак трябва да се припомпа 2-3 пъти педала преди да преш а при обезвъздошаването забелязах че предните ми накладки са износени на 98% помагаите колата няма спирачки а и абс-а така като спират само предните се вклучва почти от нищо 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Изчезнаха Спирачките
Не виждам какво има да ти помагаме ......
Елементарно е сменяш си спирачните маркучи и накладките,обезвъздушаваш и сам си си помогнал !

Елементарно е сменяш си спирачните маркучи и накладките,обезвъздушаваш и сам си си помогнал !
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Трябва да намериш къде я губи тази спирачна течност - ако е изчезнала изведнъж, понеже с износването на накладките нивото и намалява постепенно. Липса на спирачки и появата им след напомпване на педала значи въздух в системата-някъде има теч, или спирачната помпа е заминала-като вариант. Щом маркуча е закъсан не го чакай да се спраска съвсем, ами го смени.
Никой не мое ма връне на селу!
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега, щом ти е накъсан спирачния маркуч сменяй, не си играй така, че както е и хлъзгаво времето белята става много бързо. Смени и четирите спирачни маркучи- може да не са видимо нацепени другите, обаче отвътре се наслагва шлака от течността и диаметъра им намалява, накладки, нова течност и карай спокойно.
- Iwelin Welikow
- Потребител
-
- Кара: Bmw e39 525 tds
Да благодаря ви много за компетентните съвети 

5 мнения
• Страница 1 от 1