Кой може да ми програмира auto fold-in mirrors?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Кой може да ми програмира auto fold-in mirrors?
Здравейте,
сложих си огледала с прибиране. Всичко е ОК - работят, но само с копчето. Би трябвало с програмиране да се направи сами да се прибират при заключване и да се отварят при отключване.
Търся някой, който може да ми свърши работа в София.
Колата е '96 520i за съжаление не знам с коя версия на GM.
сложих си огледала с прибиране. Всичко е ОК - работят, но само с копчето. Би трябвало с програмиране да се направи сами да се прибират при заключване и да се отварят при отключване.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Re: Кой може да ми програмира auto fold-in mirrors?
това е готино, но не знам колко е полезно особено зимата, предвид това, че замръзват и после е трудно отварянето и може да се счупят. По добре от вътре по желание с копчето, когато е топло си ги сгъваш, когато не е не.
така съм и аз. става навик като фаровете
така съм и аз. става навик като фаровете

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
успех за огледалата 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Convertible
- ентусиаст
-
ex `00 E39
а така ли било 

и печели награди с него
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
b2 написа:Здравейте,
Колега,дай малко повечко инфо ако е удобно какво точно ми е нужно да се сдобия с тази екстра.И много ли я голям филма?

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Convertible и аз за това си мислих да го ползвам само лятото, защото 100% ще стане фал зимата. Най-добрия вариянт би бил ако можеше да си избираш автоматично или ръчно от още едно копче, ама не се е сетил Гюнтер
Тоест казвате, че дори и на тези излезли от завода с тази екстра не се прибират при заключване? Ако е така - не го искам и аз
@MPOWERfan : Поразтърси из този подфорум има няколко теми където е обяснено. Накратко трябват ти 2те огледала с тази функция, конзолата с копчетата за управление на ел. стъкла и огледала от шоф. врата с допълнителното копче за прибиране, и модула в пасажерската врата. От гледна точка на кабели и буски всичко е Plug&Play.
Виж вече ако новите са и електрохроматични като моите и ти е мерак да го подкараш това вече е неприятно упражнение. Прекарват се по два кабела от всяко странично огледало до централното, а пътя е много крив.
На мен ми отне кажи речи цял ден за да стане както трябва.

Тоест казвате, че дори и на тези излезли от завода с тази екстра не се прибират при заключване? Ако е така - не го искам и аз

@MPOWERfan : Поразтърси из този подфорум има няколко теми където е обяснено. Накратко трябват ти 2те огледала с тази функция, конзолата с копчетата за управление на ел. стъкла и огледала от шоф. врата с допълнителното копче за прибиране, и модула в пасажерската врата. От гледна точка на кабели и буски всичко е Plug&Play.
Виж вече ако новите са и електрохроматични като моите и ти е мерак да го подкараш това вече е неприятно упражнение. Прекарват се по два кабела от всяко странично огледало до централното, а пътя е много крив.

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Малко не е ОЕМ
но теоретично възможен вариант (хардуерен) на "допълнителния модул" за прибиране на огледалата.
Това на къде заминават жиците на бутона за прибиране на огледалата и на машинката не е важно. Необходимо е само да се намерят кои са. Понеже не съм го правил това нещо най-добре като се открият въпросните жици да се позамери кога какво преди да се почне с връзките

Това на къде заминават жиците на бутона за прибиране на огледалата и на машинката не е важно. Необходимо е само да се намерят кои са. Понеже не съм го правил това нещо най-добре като се открият въпросните жици да се позамери кога какво преди да се почне с връзките

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
b2 написа:Convertible и аз за това си мислих да го ползвам само лятото, защото 100% ще стане фал зимата. Най-добрия вариянт би бил ако можеше да си избираш автоматично или ръчно от още едно копче, ама не се е сетил Гюнтер![]()
Виж вече ако новите са и електрохроматични като моите и ти е мерак да го подкараш това вече е неприятно упражнение. Прекарват се по два кабела от всяко странично огледало до централното, а пътя е много крив.На мен ми отне кажи речи цял ден за да стане както трябва.
Благодаря за отговора колега.

Другата много яка опция според мен е при задна да пада дясното огледало надолу,но за съжаление и от нея съм лишен.

Последна промяна MPOWERfan на 07 Яну 2013, 8:17, променена общо 1 път
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- Convertible
- ентусиаст
-
ex `00 E39
за подането доколкото знам трябва да имаш мемори салон, за да може да се върне огледалото после. 

и печели награди с него
Convertible написа:за подането доколкото знам трябва да имаш мемори салон, за да може да се върне огледалото после.
+ огледалата да са с мотори с памет

11 мнения
• Страница 1 от 1