Какво включва пакета Edition Exclusive?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
Какво включва пакета Edition Exclusive?
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
Ей тая кола по една случайност се продава точно в градчето, където имам роднини и тъста разбира от коли, при което ще ми е много удобно да отида да я взема оттам, да я оставя на Dekra за техн. преглед и ако всичко е окей плащам. Освен това отговаря точно на желаното от мен като двигател, година на производство, цена и т.н. За съжаление в обявата няма снимки отвътре и описанието не е на 100 % подробно, та затова да ви питам, какво включва този пакет Edition Exclusive?
Мога ли сам да пусна софтуерна диагностика от компютъра на лаптопа ми, при положение че никога не съм боравил с тази програма? Как се казва всъщност тя?
Кажете някой надежден сайт за проверка на номера на рамата? В гугъл като напиша излизат десетки, уж free, пък всичките искат registration и нищо не изкарват реално без да платиш справката.
Ей тая кола по една случайност се продава точно в градчето, където имам роднини и тъста разбира от коли, при което ще ми е много удобно да отида да я взема оттам, да я оставя на Dekra за техн. преглед и ако всичко е окей плащам. Освен това отговаря точно на желаното от мен като двигател, година на производство, цена и т.н. За съжаление в обявата няма снимки отвътре и описанието не е на 100 % подробно, та затова да ви питам, какво включва този пакет Edition Exclusive?
Мога ли сам да пусна софтуерна диагностика от компютъра на лаптопа ми, при положение че никога не съм боравил с тази програма? Как се казва всъщност тя?
Кажете някой надежден сайт за проверка на номера на рамата? В гугъл като напиша излизат десетки, уж free, пък всичките искат registration и нищо не изкарват реално без да платиш справката.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Какво включва пакета Edition Exclusive?
http://www.bmwarchiv.de/vin/index.html
въвеждаш последните 7 символа и си ти
,инфото е на немски + английски
въвеждаш последните 7 символа и си ти

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
Мерси колега
За програмата намерих нещо, което се казва Bmw Carsoft v. 6.5. Ще ми свърши ли работа? А как се казва кабела, който трябва да купя? Не знам въобще как да го търся из гугъл.
Основният ми въпрос за Edition Exclusive остава открит..

За програмата намерих нещо, което се казва Bmw Carsoft v. 6.5. Ще ми свърши ли работа? А как се казва кабела, който трябва да купя? Не знам въобще как да го търся из гугъл.
Основният ми въпрос за Edition Exclusive остава открит..
- CHUKANSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0D
http://www.mobile.bg/11354634501446703
това е ексклузив,волан махагон и кожа,интериорни лайсни пиано лак и махагон,рингове на таблото,никел по лаисните на вратите и броните и допълнителни орнаменти по кожения салон!
тази която си показал не е ексклузив поне външно!
това е ексклузив,волан махагон и кожа,интериорни лайсни пиано лак и махагон,рингове на таблото,никел по лаисните на вратите и броните и допълнителни орнаменти по кожения салон!
много сложно си го намислил - dekra, четене на грешки и т.н.
след като тъста разбира от коли, да я види и ако всичко е на пръв поглед ок, да я вземе.
само ме съмнява и газова, и тези джанти и към края на модела и всичко да е наред и само 5500...
на снимките колата е с 10000 км по - малко, отколкото в обявата.
след като тъста разбира от коли, да я види и ако всичко е на пръв поглед ок, да я вземе.
само ме съмнява и газова, и тези джанти и към края на модела и всичко да е наред и само 5500...
на снимките колата е с 10000 км по - малко, отколкото в обявата.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
CHUKANSKI написа:http://www.mobile.bg/11354634501446703
Както е написал колегата, в общи линии това е стандартното обурудване за Едишън Ексклузив:
- външни лайсни в цвета на купето с хромирана лайсна в долния край
- хром лайсна на багажника (над номера)
- за комби надлъжни греди на покрива
- джанти стил 50, 16 цола
- парктроник
- бели мигачи
- мултифункционален волан кожа/махагон
- двуцветни интериорни лайсни махагон/пиано лак
- кожен салон (седалките са малко по-различни от обикновените), не съм сигурен, но всички са ел.
- подгрев на предните седалки
- подлакътник отпред от тези които се издърпват напред
- огледало със затъмняване
- радио Бизнес с големия мид
- сонзор за дъжд
Не е нищо особенно

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Това Edition exclusive беше някъв маркетингов трик, уж по-луксозно оборудване + допълнителни лайснички. Прилагат го към края на живота на модела за да стимулират купувачите да не чакат да излезе новия модел. Шитня общо взето, един индивидуал е къде къде по-добре... 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Alexch написа:Това Edition exclusive беше някъв маркетингов трик, уж по-луксозно оборудване + допълнителни лайснички. Прилагат го към края на живота на модела за да стимулират купувачите да не чакат да излезе новия модел. Шитня общо взето, един индивидуал е къде къде по-добре...
Е то и "едишън спорт" и "едишън лайфстайл" не са кой знае какво, както казваш маркетингов трик.

9 мнения
• Страница 1 от 1