E39 въпрос за сирената на заводската аларма
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525д 2003 Автоматик
E39 въпрос за сирената на заводската аларма
Привет,
Имам следното питане. Имам проблем със сирената на заводската аларма - едвам едвам се чува като се задейства.
Реших да я сменям, но проблема е че според realoem ми излиза, че номера на моята аларма е 65758383152, а тази, която сега ми е в колата е с номер 65739416245.
Колата съм я купил с тази сирена и няма идея дали е била сменяна или подменяна.
Някой има ли идея коя от 2 е моята?
Благодаря предварително.
Имам следното питане. Имам проблем със сирената на заводската аларма - едвам едвам се чува като се задейства.
Реших да я сменям, но проблема е че според realoem ми излиза, че номера на моята аларма е 65758383152, а тази, която сега ми е в колата е с номер 65739416245.
Колата съм я купил с тази сирена и няма идея дали е била сменяна или подменяна.
Някой има ли идея коя от 2 е моята?
Благодаря предварително.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: E39 въпрос за сирената на заводската аларма
Другата работи ли?! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
оригиналната сирена се намира под заден десен подкалник, нея ли гледаш, защото много често монтират в италия, от дилъра друга в двигателния отсек
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
Ами тази е в двигателния сектор над предна дясна гума.
Какво имаш предвид под Другата? Друга сирена няма и релано това ми е проблема, че не знам каква да взема.
boksioraE39 написа:Другата работи ли?!
Какво имаш предвид под Другата? Друга сирена няма и релано това ми е проблема, че не знам каква да взема.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Колата ти е от Италия, а там слагат някакви странни стари аларми. Търси си сирена със същия партиден номер, като твоята на колата.
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
Привет,
Първо искам да благодаря за отговорите.
Ходих до една автоморга само за БМВ-та и там пробвах директно със сирените, които имаха. Момчето от автоморгата ми каза, че мястото на сирената зависи от това къде БМВ са решили да я постявят в даден автомобил (за да имало разлика и да не се открива лисно).
Нямам идея дали това е така, но реално първата аларма, която извади за моята букса - стана. За мое учудване се оказа, че тази сирена е с абсолютно различен номер от тези, които съм написал.
Свързах я към буксата и колата пропя. Даже ми направи впечатлени, че алармата, която взех е с вградена батерия (не съм сигурен дали принципно тези сирени имат).
Първо искам да благодаря за отговорите.
Ходих до една автоморга само за БМВ-та и там пробвах директно със сирените, които имаха. Момчето от автоморгата ми каза, че мястото на сирената зависи от това къде БМВ са решили да я постявят в даден автомобил (за да имало разлика и да не се открива лисно).
Нямам идея дали това е така, но реално първата аларма, която извади за моята букса - стана. За мое учудване се оказа, че тази сирена е с абсолютно различен номер от тези, които съм написал.
Свързах я към буксата и колата пропя. Даже ми направи впечатлени, че алармата, която взех е с вградена батерия (не съм сигурен дали принципно тези сирени имат).
6 мнения
• Страница 1 от 1