проблем отключване на всички врати
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Petalkata
- Потребител
-
- Кара: 520и
- Мечтае да кара: м5
проблем отключване на всички врати
Здравейте Колеги, имам странен проблем с отключването на вратите от дистанционното на ключа и ръчно. Един път се отварят всички врати, друг път три, сега от два дни се отключват само предните две.
Има ли някакъв начин да се оправи това, бях на ключар който ми каза че се губела паметта или нещо такова. Беше ми го оправил за 30 секунди нещо направи но иска по 20 лВ всеки път.
Благодаря предварително
Има ли някакъв начин да се оправи това, бях на ключар който ми каза че се губела паметта или нещо такова. Беше ми го оправил за 30 секунди нещо направи но иска по 20 лВ всеки път.
Благодаря предварително
- another90sm
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i e36 coupe M50B20
- Мечтае да кара: M6
Re: проблем отключване на всички врати
Колеги, и аз имам подобен странен проблем. Аз като заключвам и отключвам понякога задна лява и предна лява врата или не се заключват/отключват или гледам онова пласмасовото едвам се показва или прибира, и като отключа и заключа няколко последователни пъти няма проблем. И не мога да разбера дали проблема е механичен или електронен?
- surikat
- Потребител
-
- Кара: E 39 2.5DА
- Мечтае да кара: Нещо ново
Има теми за този проблем във форума.Бях попаднал на тях преди време.
- fori mitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 520И и Е36 318И
- Мечтае да кара: Само БМВ
Колеги,проверете първо за изгорял бушон,а след това на диагностика GM модула да не ви дава някакви проблеми.Аз имах същия проблем,но започнах от зад напред.Купих GM модула,същия номер като моя,и след като проблема остана на диагностиката на GM модула ми показа изгорял бушон под жабката.Смених го,и вече ми се отварят заедно четерите врати,багажника и капачката за резервоара.Успех!
- Petalkata
- Потребител
-
- Кара: 520и
- Мечтае да кара: м5
Благодаря, ще проверя бушона, надявам се да се оправи, не вярвам да са машинките, защото сменя вратите хаотично, само моята се отключва всеки път !!!
Благодаря още веднъж
Благодаря още веднъж
- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
При мен се оказа, че с годините се е трупала гняс, клес и всякакви мизерии по механизма за отварянето и просто не можеха да се отключват всеки път. Трябва разглобяване и почистване и смазване ...
- another90sm
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i e36 coupe M50B20
- Мечтае да кара: M6
kluna_ написа:При мен се оказа, че с годините се е трупала гняс, клес и всякакви мизерии по механизма за отварянето и просто не можеха да се отключват всеки път. Трябва разглобяване и почистване и смазване ...
И аз си мисля , че е това понеже доста шумно се заключва/отключва(предимно от лявата страна, дясната е по-тиха). Ще се разглобява да видим само кога , че времето започна да става зимно .
7 мнения
• Страница 1 от 1