Гаснене при движение е39 тдс

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 525tds

Re: Гаснене при движение е39 тдс

Мнение от granda » 26 Окт 2012, 10:53

Колеги направих профилактиката която ме посъветвахте в по горните постове -добавка в горивото и почистване на буксите на датчика на коляновия вал и буксата на помпата,вече изразходих и горивото с добавката но няма ефект,а не ми свети никаква лампа за грешки или диагностика.Все пак ще отида,но ако може препоръчайте ми каде в Плевен мога да направя читава диагностика и какви са цените?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: Гаснене при движение е39 тдс

Мнение от Zubcho » 27 Окт 2012, 10:21

Само да ти кажа, не се вторачвай в плочката на ГНП, понеже тази плочка е проблемна при е34. При е39 начина на работа й е съвсем различен и по-често се пълни с боклуци вътре. От там и проблемите с гаснене, претрисане и тн.

Препоръчвам ти Пресиян от Габрово да идеш при него. Не е кой знае колко далеч от Плевен и ще си спестиш главоболия и тн. Той разполага с всичката нужна техника за да направи диагностика, както и ако се наложи сваляне на помпата и почистване на дюзите.

Познавам се с него лично. Направил е не една кола/помпа и то не само на БМВ. За капак кара омега със същия двигател и се рови по нея почти всеки ден :D

Успех!

П.П.
Горното не е някаква реклама, ако модераторите преценят ще изпратя ЛС на колегата, и могат да се чувстват поканени да изтрият това мнение.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Предишна

Назад към E39