Свети лампа Удивителна в кръгче
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
Свети лампа Удивителна в кръгче
Здравейте,
веднъж още зимата като светна тая лампа питах тук от какво е и ми казахте. След като смених не само накладки ами и 4те дискове, продължава да свети. Датчиците също са нови към накладките. Спирачна течност не е сменяна отдавна но е догоре...
Какъв би могъл да е проблема?
Поздрави!
веднъж още зимата като светна тая лампа питах тук от какво е и ми казахте. След като смених не само накладки ами и 4те дискове, продължава да свети. Датчиците също са нови към накладките. Спирачна течност не е сменяна отдавна но е догоре...
Какъв би могъл да е проблема?
Поздрави!
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Re: Свети лампа Удивителна в кръгче
Чакай сега, искаш да кажеш че още от зимата ти свети досега и не е спирало?
А след смяната на дисковете и накладките отиде ли на диагностика за да я изчистят все пак грешката, която ти е показвала че е време за тази смяна?
А след смяната на дисковете и накладките отиде ли на диагностика за да я изчистят все пак грешката, която ти е показвала че е време за тази смяна?
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
Да, от зимата не се е оправяло, не, не съм чистил грешка мислех че като ги сменя ще се оправи.
Трябва да спомена че нямам ръчна откак я имам колата, от 4 години, да не е заради това?
Трябва да спомена че нямам ръчна откак я имам колата, от 4 години, да не е заради това?
Лампата мисля, че свети и за ниво на спирачната течност..опитай да задържиш на контакт някъде на равно между 30 секунди до минута..след това палиш и ако не се изчисти пробвай да изчакаш отново, този път с натисната спирачка..аз съм без датчици на накладките и при мен светва от време на време, но по този начин се изчиства.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
spiny написа:Лампата мисля, че свети и за ниво на спирачната течност..опитай да задържиш на контакт някъде на равно между 30 секунди до минута..след това палиш и ако не се изчисти пробвай да изчакаш отново, този път с натисната спирачка..аз съм без датчици на накладките и при мен светва от време на време, но по този начин се изчиства.
Ако накладките са без датчик трябва да се направи "мост" при буксата на куплунга за да се "излъже" компа, че има датчик за накладките, но обезателно след това трябва да се изчисти грешката от компютъра.
П.П. Ако е ниско нивото на спирачната течност ще светят още две контролни лампи.
- vlado406
- Потребител
-
- Кара: е39
Колега, отваряш шофьорската врат, след което 20 секунди на контакт, палиш и ако датчиците на накладките са ок ще изгасне.
- surikat
- Потребител
-
- Кара: E 39 2.5DА
- Мечтае да кара: Нещо ново
Като си сменил дисковете и накладките,смени ли датчиците на накладките?Ако не си,смени ги.После като покараш малко сама ще изгасне.
- surikat
- Потребител
-
- Кара: E 39 2.5DА
- Мечтае да кара: Нещо ново
surikat написа:Като си сменил дисковете и накладките,смени ли датчиците на накладките?Ако не си,смени ги.После като покараш малко сама ще изгасне.
Колега,объркал съм се!

колега, ако свети в жълто - това ти е за маслото на спирачната течност - казанчето се анмира под кутията на левия филтър на климатика - допълваш и си готов
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
В тази тема има упътвания за Е39 viewtopic.php?f=35&t=13124 прочетете ги, ако колата ви се струва прекалено сложна, вместо да питате за всяка лампичка поотделно за какво е 

10 мнения
• Страница 1 от 1