БМВ 525 тдс гаснене
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_manqk91
- Потребител
-
- Кара: e39 ;e91
БМВ 525 тдс гаснене
Колеги зимата имах проблем с моето бмв гаснеше м/у 1 и 2 скорост само оказа се някаква дреболия но смених веригите и някакв елемент на ГНП помпата и нямах проблеми,до вчера връштах се от морето в най голямата жега и малко след Сливен ми светнаха подгряващите свещи и колата изгасна запалих я на скорост и продалжих минах 20 км и започна да гаснее мн често и започна да пали трудно дори на скорост докато сигнах до Гурково колата спря да пали на скорост на стартер сякак прибрах се на дарпане .Но днес се качвам пали си и си карам без проблем минах около 50-60 км.Ако някои може да помогне с компетентно мнение съм мн. благодарен.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: БМВ 525 тдс гаснене
bmw_manqk91 написа:Колеги зимата имах проблем с моето бмв гаснеше м/у 1 и 2 скорост само оказа се някаква дреболия но смених веригите и някакв елемент на ГНП помпата и нямах проблеми,до вчера връштах се от морето в най голямата жега и малко след Сливен ми светнаха подгряващите свещи и колата изгасна запалих я на скорост и продалжих минах 20 км и започна да гаснее мн често и започна да пали трудно дори на скорост докато сигнах до Гурково колата спря да пали на скорост на стартер сякак прибрах се на дарпане .Но днес се качвам пали си и си карам без проблем минах около 50-60 км.Ако някои може да помогне с компетентно мнение съм мн. благодарен.
Хайде сега започваме да ровим по шкафовете и да вадим, кой боб, кой леща. Близо е до акъла, че трябва да идеш на диагностика на автомобила. Тук няма кой да я направи дистанционно. Може да е всичко. Аз ще хвърля боба и ще ми покаже 3 неща.
1. Затлачена цедка в резервоара преди нафтовата помпа вътре.
2. Задръстен горивен филтър.
3. Прецакана/задръстено с боклук ГНП.
Може би ако отвориш предния капак и провериш за теч на нафта също няма да е лошо. Също има един маркуч между горивния филтър и ГНП прозрачен. Ако има мехурчета вътре също е симптом.
Това може за сега боба. Някой ако може с леща да каже нещо повече, да заповяда. Изобщо не разбрах темата защо я пусна ама карай.
Чукча писател, не читател.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Лещата показа много кофти нафта. Тая леща и аз съм я ял.
Сега манджата трябва да се подправи с обикновена нафта тип В половер, ом 100% без боклуци или ЕКтО натурална, че другите имат добавки тип ден година храни.
Сега манджата трябва да се подправи с обикновена нафта тип В половер, ом 100% без боклуци или ЕКтО натурална, че другите имат добавки тип ден година храни.
- Batov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E61
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
Същите симптоми при мен и диагностиката каза да си хвърля умната дюза
Това и ще направя след няколко минути

Това и ще направя след няколко минути

- emo_ch
- младши ентусиаст
-