Някой за кодиране на ASC-то на 520i 1999г. сменен ABS блок

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 520i E39
Мечтае да кара: BMW M5 F10

Някой за кодиране на ASC-то на 520i 1999г. сменен ABS блок

Мнение от superfly » 28 Дек 2011, 0:19

Здравейте колеги,

след като опитах търсачката и няколко теми не успях да намеря човек от София който може да ми помогне тези дни 28-29-ти да кодираме ASC -то на моята 520i 1999 година. Смених блока преди време и сега компа дава грешка "ASC кодиране" . Та ако има някой от София който може да ми помогне ще съм му много благодарен.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: Някой за кодиране на ASC-то на 520i 1999г. сменен ABS блок

Мнение от Веселин|Василев » 28 Дек 2011, 2:00

Лъчо :yes:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 28 Дек 2011, 11:48

Всеки с диагностика за БМВ може да ти го кодира, а в София колкото щеш. Ако не се намери някой, пиши ми и ще го кодираме.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 520i E39
Мечтае да кара: BMW M5 F10

Мнение от superfly » 29 Дек 2011, 21:20

Dimitroff ми свърши работата перфектно, супер точен и печен евала :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i 1999
Мечтае да кара: ActiveHybrid 7
Детайли за колата: Самолет с метаново

Re: Някой за кодиране на ASC-то на 520i 1999г. сменен ABS бл

Мнение от zarobg » 05 Авг 2012, 8:22

Здравейте, имам подобен поблрм, ASC не работи, купих блока(черната кутия) за управление от колега тук от форума, абс работи но asc не- (жълтия триъгълник свети постоянно, бутона не променя нищо ). Намерих колега със същия блок и го сложих за проба само - всичко ок ,asc и абс си работят, номерата на двата блока са едни и същи. След като казах това в сервиза на БМВ- Милано,вчера ми казаха да си търся нов блок. Въпроса ми е съществува ли някво кодиране настройка или софтуерна манипулация за решение на проблема и ако има може ли да ми кажете повече подробности какво точно да искам да правят че тука дигат рамене за всичко, ходеща трагедия са всички майстори с които съм си имал вземане даване тука в милано и района.Благодаря предварително.
Правописа ми е пълна трагедия - но работя над проблема, благодаря за разбирането !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Мнение от D.Pavlov » 15 Авг 2012, 9:11

zarobg написа:Здравейте, имам подобен поблрм, ASC не работи, купих блока(черната кутия) за управление от колега тук от форума, абс работи но asc не- (жълтия триъгълник свети постоянно, бутона не променя нищо ). Намерих колега със същия блок и го сложих за проба само - всичко ок ,asc и абс си работят, номерата на двата блока са едни и същи. След като казах това в сервиза на БМВ- Милано,вчера ми казаха да си търся нов блок. Въпроса ми е съществува ли някво кодиране настройка или софтуерна манипулация за решение на проблема и ако има може ли да ми кажете повече подробности какво точно да искам да правят че тука дигат рамене за всичко, ходеща трагедия са всички майстори с които съм си имал вземане даване тука в милано и района.Благодаря предварително.

Точно това са правили на колегата който е пуснал темата!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i 1999
Мечтае да кара: ActiveHybrid 7
Детайли за колата: Самолет с метаново

Мнение от zarobg » 16 Авг 2012, 14:16

Много благодаря за отговора но ми трябва повече информация за тази манипулация, общо взето как се казва услугата и някакви детайли какво точно се прави . Извинявам се че питам за това но просто тука е друг свят.
Правописа ми е пълна трагедия - но работя над проблема, благодаря за разбирането !!!

Назад към E39