Фаровете светват сами?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Фаровете светват сами?
Колеги колата е е39 520i с китаиски ксенон е от 5години сега се появи проблем след даване на контакт фаровете се палят сами без ключат за тях да е в позиция за пускане липсва осветление на таблото и габарити все едно е в някъв авариен режим даваите идеи моля
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Re: Фаровете светват сами?
Диагностика.
Май си за модул ЛЦМ
Май си за модул ЛЦМ
Обърни внимание колега на загасена и заключена кола дали фаровете светват по някое време или само единия примерно някакви такива аномалии да се получават тогава на 100 си за LCM.
- fori mitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 520И и Е36 318И
- Мечтае да кара: Само БМВ
Колега LSM модула според мен ти дава проблеми.Ако е той/установява се със сигурност на диаг ностика/,при смяна с нов или втора употреба,купувай само същия номер или съвместимите с твоя номер,защото пак няма да работи.Успех.
fori mitev написа:,купувай само същия номер или съвместимите с твоя номер,защото пак няма да работи.Успех.
Верно ли ?

fori mitev написа:Колега LSM модула според мен ти дава проблеми.Ако е той/установява се със сигурност на диаг ностика/,при смяна с нов или втора употреба,купувай само същия номер или съвместимите с твоя номер,защото пак няма да работи.Успех.
Колега, евала че се опитваш да помогнеш, но наистина по-добре като не си 100% сигурен, не давай съвети, защото може да подведеш някой...
С какъвто и номер да сложи, модулът просто трябва да се кодира по въпросния автомобил за да работи коректно и за да не свети червената точка на таблото. И даже колкото по-нов модул сложи, толкова по-доволен ще е от възможните екстри, които са възможни с него.
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
До LCM 2 няма проблеми в работата, само евентуално дразни червената точка (но се свиква
аз съм така вече 3 месеца), ако сложи 3-та и по нова серия задължително кодиране
(и това съм го тествал). Успех!

И до LCM3 няма проблем, ако е от кола преди фейслифта. Но червената точка не е случайна и не виждам причина за да се спестят 15-20лв. за програмирането, човек да кара с неправилно кодирани модули и т.н.
Проблема решен имаше лош контакт на кабелите на lcm модула и някви грешки бяха записани в компа след изчистване всичко работи
9 мнения
• Страница 1 от 1