Подмяна на фарове (Upgrade от стари към фейслифта)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
Аз си смених фаровете и на двете BMW-вета с ангелски очички! И двете ми бими не бяха с вграден ксенон . Не се сменя инсталацията. В твоя случай само трябва да забодеш новите фарове и да ги свържеш със съществуващата система (нали си си имал ксенон?!)
и естествено да почерпиш
и естествено да почерпиш

gambling with the devil on the road
аз също се опитвам да сложа новия xenon с angel eyes на xenon без.
това, което разбрах от тук-там е, че за да се сложи новият триабва да се смени задулжително някаква част от окабеляването, защото не можело да се прикачи новия фар със старата система. другото беше, че адаптора на новия xenon май бил различен.
в Hella ми казаха, че единствения начин бил да си купя нови фарове барабар със всичко от тях ~2000лв са двата ...
:):)
а пък на Ботев казаха, че нямало проблем и можели да сложат Hella само фарове за около 1600лв, но колко ще са Hella само те си знаят.
Никой ли толкова няма представа дали ще паснат новтие xenon-и и ако да, какво трябва да се сменя?
това, което разбрах от тук-там е, че за да се сложи новият триабва да се смени задулжително някаква част от окабеляването, защото не можело да се прикачи новия фар със старата система. другото беше, че адаптора на новия xenon май бил различен.
в Hella ми казаха, че единствения начин бил да си купя нови фарове барабар със всичко от тях ~2000лв са двата ...

а пък на Ботев казаха, че нямало проблем и можели да сложат Hella само фарове за около 1600лв, но колко ще са Hella само те си знаят.
Никой ли толкова няма представа дали ще паснат новтие xenon-и и ако да, какво трябва да се сменя?
Един познат направи тази интервенция преди месец. Смени старите фаровете от пред(без ксенон) с новите (пак без ксенон). Стават си от раз, има едни пластмаси където държат фаровете отдолу, те се сменят, че за новите са малко по-различни но те си вървят в комплекта. Също се слагат едни допълнителни кабелчета за да светнат ринговете. не е нужно преправяне на инсталацията. От зад беше по-трудно, че се разпробиват едни отвори около стоповете, но това е друга тема вече. А по въпроса с ксенона, там вече другите да кажат, за него не знам.
broker написа: Колко би струвало промяната от сегашния вид във феислиф вариант?
Фаровете между 790-980 лв. без кабелчетата за "очичките".
Стоповете между 450-700 лв. с диодният модул.
Трябва ти още броня-предна, дебел бъбрек около 190 лв., лайсните за вратите и калниците, и кръглите халогени за мъгла между 180-440лв.
Май, че е това.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Малко късно, но все пак:
* Angel Eyes без ксенон около 790 лв комплекта (включени са пластмасовите подложки за новите фарове)
*Angel Eyes с ксенон 2х754лв=1508лв комплекта (включени са пластмасовите подложки за новите фарове) + модулите около 600 лв +100-тина лв. за кабели ако минавате от не ксенон, на ксенон
* Angel Eyes с ксенон 1400лв комплекта (от ксенон на ксенон)

* Angel Eyes без ксенон около 790 лв комплекта (включени са пластмасовите подложки за новите фарове)
*Angel Eyes с ксенон 2х754лв=1508лв комплекта (включени са пластмасовите подложки за новите фарове) + модулите около 600 лв +100-тина лв. за кабели ако минавате от не ксенон, на ксенон
* Angel Eyes с ксенон 1400лв комплекта (от ксенон на ксенон)

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2