Светят мигачи вместо Angel EYES
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- KoCcI
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
- Мечтае да кара: Яхта
- Детайли за колата: BMW E39 3,0d
Светят мигачи вместо Angel EYES
Здравейте Колеги от 4 дни съм към ваща гилдия вече така да се каже взех си Е39 комби , но имам следния проблем при пускане на габаритите вместо Angel -а ми светят мигачите . Въпроса ми е грешно са вързани габаритите или е някаква опция . Или другия вариант да ми е изгорял ангел-а , и ако е така какво бихте предложили като цена техник или сервиз каде да ги оправя . Благодаря предварително . Ако е имало подобна тема се извинявам за повторното и пускане просто не я открих .

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: Светят мигачи вместо Angel EYES
айнджела допълнително ли е слаган /CCFL/ ли е ? Ако е такъв , виж дали е добре свързан , може и баласт да ти е изгорял , ама пък и двато едновременно да изгорят...мигачите светят постоянно , когато има проблем с габаритите
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Здравей колега и добре дошъл във форума. По темата - ако ейнджъла е оригинален, когато крушката изгори, то тогава светва мигача от страната на изгорялата крушка, но свети по слабо. Когато подадеш мигач, то тогава си свети нормално. Направено е с цел, когато ти изгори габарит, все пак да има някакви очертания на колата. Това в за оригиналния ейнджъл. Аз съм с такъв и ми се е случвало.
За допълнително слагания, предполагам, че е същото, но не съм сигурен.
Не искам много, искам всичко!
Колега, свали да видиш крушките на габаритите, така става когаТО изгорЯт, ако са изгорели си намери същите крушки 10w мислЯ че бяха кЪм 7-8лв.
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Gari_82 написа:Здравей колега и добре дошъл във форума. По темата - ако ейнджъла е оригинален, когато крушката изгори, то тогава светва мигача от страната на изгорялата крушка, но свети по слабо. Когато подадеш мигач, то тогава си свети нормално. Направено е с цел, когато ти изгори габарит, все пак да има някакви очертания на колата. Това в за оригиналния ейнджъл. Аз съм с такъв и ми се е случвало.

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- chervanskyi
- Потребител
-
- Кара: е 46
- Мечтае да кара: ТАНК
Извинявам се, че ползвам темата колегата!!! И аз съм със е39 комби, без анжел и на габарити ми светят мигачи, и на мен ли са ми изгорели габаритите??????
6 мнения
• Страница 1 от 1