към колегите с Е39-ки относно Е30 или E36

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: към колегите с Е39-ки относно Е30 или E36

Мнение от deyan-enchev » 21 Юни 2012, 10:08

Хубаво е колегата с въпроса да знае, че лесно едно е30 кабрио, за да събира погледите, ще задмине по цена е36 и е46 кабрио.
Колкото до карането в града и кафетата .. вероятно колегата иска мацките да скачат вътре, как ще се постигне този ефект на магистралата не знам.

Определено е30: спортен дух, красота и ръжда - 3 в 1
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!

Мнение от СТАЛИН » 21 Юни 2012, 18:24

deyan-enchev написа:Хубаво е колегата с въпроса да знае, че лесно едно е30 кабрио, за да събира погледите, ще задмине по цена е36 и е46 кабрио.
Колкото до карането в града и кафетата .. вероятно колегата иска мацките да скачат вътре, как ще се постигне този ефект на магистралата не знам.

Определено е30: спортен дух, красота и ръжда - 3 в 1

:) за магистралата кола си имам колега :) :) :) а колата ми е повече за релакс и удоволствие не толко фустите да скачат вътре!!! може да си отворят вратата например :bchug: :bchug: :bchug:
и не приемайте толкова буквално думите ми естествено е че няма да я зема да ходя само по кафета или да се надявам некоя еФтина Шаврантия да ми скочи на К*ра само като види някфо наточено кабрио ....Ма боли ме тва бе Винтовера бе колеги ....как го обърнахте само!!! К*рви колко искаш.....аз искам да си релаксирам, да си обикалям чат пат, да ми е гоТено....махам ГюрУко и леко из градо с 30км маск ей тЕка за кеф...па некоя разходка тук там, язовирче, виличка, планина и тъй.......малко съм :kuku: тъй че кво мое да ме спре!!!
и още веднъж : нито съм се копмлексирал нещо, нито искам некфи киФли да ми скачат на Хидравличния крик щот съм с кабрио, или че ме мързи да ида пеш до кафето или квото и да е там...........искам една такава кола, след дългия работен ден да зема да се повозя малко и да си заредим батерийките, па може Ич да не спирам по кафета или да ги катерим на автостоп....ама тясно ама постно ама найш колко ме ..... Пускам си Скорпионс "концерта в Москва" на касетка на оригиналния касетофон и се поздравявам с песен Първа WIND OF CHANGE............и ме боли за другото :) че си джиткам :driving: :driving: :driving: и тЕка

Дерзайте приятели... Човек е голям колкото мечтите си.........а какво по хубаво от това да можеш да се чувстваш Свободен :)

http://www.youtube.com/watch?v=HC1LOGzNHaA&feature=fvsr специално за вас ....и моля ви този път го загледайте по-добре !!! :bchug:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 21 Юни 2012, 22:59

Какво имаш за магистралата?
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 21 Юни 2012, 23:07

Явор написа:Какво имаш за магистралата?

М-пакет :mhihi:
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 21 Юни 2012, 23:58

NAPSTERS написа:

:bowdown: Ще трябва да почна и аз да събирам м пакет за магистралата. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Даже ще си оставя стоковото за из града и като тръгна на някъде ще слагам м-пакета :P

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!

Мнение от СТАЛИН » 22 Юни 2012, 22:01

kalingk написа:
NAPSTERS написа:

:bowdown: Ще трябва да почна и аз да събирам м пакет за магистралата. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Даже ще си оставя стоковото за из града и като тръгна на някъде ще слагам м-пакета :P

Симпатяги... :clap: :clap: :clap: ...........ма по-добре не пишете Ве колеги!!! тВа да не е фейсбук да поствате всевъзможни снимки и безумни коментари..... от къде тръгнахме до къде стигнахме??? :clap: :clap: :clap: ако не Ви интересува темата я подминете, че се обиждаме на М-пакети ли или на кой за кво щял да събира и га да си слага стоковото или пакетУ??? ай моля ви са по-сериозно!!!
NAPSTERS и ти не си прав да знаеш!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 28 Юни 2012, 23:41

СТАЛИН написа:
kalingk написа:
NAPSTERS написа:

Симпатяги... :clap: :clap: :clap: ...........ма по-добре не пишете Ве колеги!!! тВа да не е фейсбук да поствате всевъзможни снимки и безумни коментари..... от къде тръгнахме до къде стигнахме??? :clap: :clap: :clap: ако не Ви интересува темата я подминете, че се обиждаме на М-пакети ли или на кой за кво щял да събира и га да си слага стоковото или пакетУ??? ай моля ви са по-сериозно!!!
NAPSTERS и ти не си прав да знаеш!!!

дали съм прав или не!! е без значение . така както си представил поста си...и особенно предпоследния, ми приличаш на млад мечтател живеещ в неговия розов свят. това е технически форум!!! тук не говорим за к*рви, хидравличния ти крик или късия ти скоростен лост. :kuku:
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 29 Юни 2012, 0:49

Изображение

:yes: ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 29 Юни 2012, 1:28

NAPSTERS написа: поста си...и особенно предпоследния, ми приличаш на млад мечтател живеещ в неговия розов свят. това е технически форум!!! тук не говор
хидравличния ти крик или късия ти скоростен лост. :kuku:

:mhihi: Айдее, уиде у бисерите
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

Предишна

Назад към E39