разглобен ABS модул BOSCH 5,7
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zarobg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i 1999
- Мечтае да кара: ActiveHybrid 7
- Детайли за колата: Самолет с метаново
Re: разглобен ABS модул BOSCH 5,7
Здравейте, по моя проблем с абс има резултат , след като смених датчиците абс пак светеше, намерих от колега да взема (само за проба)същия на вид модул за абс (черната кутия) и го сложих на колата, веднага си изгасна лампата за абс и си проработи перфектно. сега трябва да търся такъв втора употреба обаче на всякаде ме питат за няквъ номер който е написан на него и който аз немога да немря може понеже е рязан данеби да не се вижда, някой може ли да помогне как да намеря този номер колата е 520 бензин 99 не е комби. Ето и снимка на модула 

Правописа ми е пълна трагедия - но работя над проблема, благодаря за разбирането !!!
Re: разглобен ABS модул BOSCH 5,7
me4tatelia написа:След много лутане и четене във форумите,събрах смелост и разглобих АВС модула.
Ще кача снимки но са с лошо качество за което се извинявам :
Оказаха се 2 проблема:
3 спойки бяха разпоени и самата плочка е спукана.ето нагледно
днес занесах модула на един майстор да ми запой спойките,но не знам дали ще проработи от спуканата плочка.
Скоро ще пиша за резултата.
Плочката не ти е спукана,така са си и аз имам един абс модул,който съм го отворил,но сега рекох да го разгледам.Плочката там си е така,забележи,че гела,когато е сипван си е хванал даже формата на това,което го мислиш за спукано,а и моя модул е по същият начин.Имам и 8 съединения от най тънките,които въобще ги няма,мисля да ги споя под микроскоп или лупа.
Ето го и моя и мястото,което го мислиш за спукано: http://imageshack.us/photo/my-images/219/dscf0145l.jpg/
ПП Zarobg,ако си с DSC,модула ти завършва на 005,ако си с ASC,модула завършва на 001
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2