Светна лампичката на ABS, какво да направя?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds

Re: Светна лампичката на ABS, какво да направя?

Мнение от Стефановски » 20 Юни 2012, 19:40

Ами колеги, колегата kraininski е много прав!!!При диагностика тип "лаптоп" не се хвана никаква грешка (в спирачната система), а в дару кар са казали (един приятел закара колата, защото аз съм много ангажиран служебно) че преден ляв датчик създава проблема.
Явно професионалното обурудване си е казало тежката дума пред (може и да греша по отношение на лаптопа) любителското такова!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 20 Юни 2012, 22:55

Стефановски написа:Ами колеги, колегата kraininski е много прав!!!При диагностика тип "лаптоп" не се хвана никаква грешка (в спирачната система), а в дару кар са казали (един приятел закара колата, защото аз съм много ангажиран служебно) че преден ляв датчик създава проблема.
Явно професионалното обурудване си е казало тежката дума пред (може и да греша по отношение на лаптопа) любителското такова!

В такъв случай колега,нищо лично,но не знам защо въобще пишеш тука?Всички сме чували за Дару кар,Камор и тн...защо направо не се дигна тук и не отиде там,защото тук всяко едно мнение е на аматьори с лаптопи или без лаптопи и крайният резултат пак ще те заведе в дару кар,а съм сигурен,че си чувал за него и преди това.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 21 Юни 2012, 12:00

Стефановски написа:Ами колеги, колегата kraininski е много прав!!!При диагностика тип "лаптоп" не се хвана никаква грешка (в спирачната система), а в дару кар са казали (един приятел закара колата, защото аз съм много ангажиран служебно) че преден ляв датчик създава проблема.

:ok: ....както казах по-горе - ето че има и такива случаи.другия път съм сигурен обаче, че ще отидеш директно в Дару....или най-добре да няма следваща нужда :)

към последния колега - не е ли този форум точно с цел да се пита....ето вече двама души казваме как оторизирания сервиз си е друга работа....като се напатят още няколко(не че и преди не са) ще има достатъчно сведения за кое е по-добре и кое - не, за да могат четящите вбъдеще да имат необходимото количество информация преди да отидат тук или там ;)
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds

Мнение от Стефановски » 21 Юни 2012, 19:28

Ами колега kalingk, пиша във форума, защото смятам, че точно това му е целта - да се споделя личен опит и практика. :D И понеже това все пак е някакъв личен опит в моята практика, реших да го споделя, още повече, че забелязах зараждане на някакъв спор относно темата. Прегледах много внимателно публикациите си в темата и никъде не можех да установя, къде точно съм казал, че "тук всяко едно мнение е на аматьори с лаптопи или без лаптопи и крайният резултат пак ще те заведе в дару кар" :shock:
Много те моля колега kalingk, не ми слагай чужди думи в устата :bowdown:
Ценя много мненията на колегите от форума, затова и постоянно се ровя в него. :yes: И колега kalingk, не ме кори че не намерих майстор с професионален софтуер, който да ми реши проблема и че използвах случая, където един приятел имаше нужда да отиде до София, а аз пък да си закарам колата за преглед.
Бъди жив и здрав и не се тормози от тези дреболийки! :bchug:
Когато нещо (не дай боже :bowdown: ) ми се наложи, отново ще се обърна за съвет от колегите във форума и ако не мога да получа съответната помощ ще се обърна към сервиз по моя преценка!Не виждам нищо фрапиращо в това! :dunno:
Извинявам се на всички останали колеги които ще сметнат мнението ми за офф топик, но се почуствах задължен да коментирам мнението на колегата kalingk!

Предишна

Назад към E39