528i задни накладки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Re: 528i задни накладки
В Дару накладките са ми олоко 190 лв... Честно казано мисля да се свържа с колегата Левиатан и да искам цена за добри накладки! Няма да ги избирам по най-ниска цена - все пак спирачна уредба е това и то на автоматик!
Дарукар имат акция 7+ за кола като твоята и най-вероятно ще ти излезне най-евтино там. За 20-30 лв няма снисъл да рискуваш, освен това имаш 2 години гаранция на частите и труда, което иначе го нямаш. С накладките се сменят и сензори, които не всеки как да смени и т.н.
Убедил съм се, че няма по-надеждно и хубаво от оригиналното, особено като е с 10-20% намаление.
Ето я промоцията:
http://darucar.bg/data/promotions/descriptions/35.pdf
Успех
(Аз сменях и 4-те накладки преди година и половина там и съм перфектно доволен)
Убедил съм се, че няма по-надеждно и хубаво от оригиналното, особено като е с 10-20% намаление.
Ето я промоцията:
Успех
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
DaveMF написа:Дарукар имат акция 7+ за кола като твоята и най-вероятно ще ти излезне най-евтино там. За 20-30 лв няма снисъл да рискуваш, освен това имаш 2 години гаранция на частите и труда, което иначе го нямаш. С накладките се сменят и сензори, които не всеки как да смени и т.н.
Ето я промоцията:
Успех
Много интересно.... Благодаря за споделената информация! Утре ще направя сравмнение и ще взема решение! Благодаря за инфо-то....
Интересното е, че не открих подобно инфо на сайта им, но по телефона потвърдиха.....
Горе вдясно има една рекламка, която се сменя, има и копчета. Отиди на "3" и отвори линка 
Успех.
Между другото, Роската, който е приемчик там, ми каза, че интереса е много голям към тази промоция и обмислят перманентно или по-дълго да я оставят.

Успех.
Между другото, Роската, който е приемчик там, ми каза, че интереса е много голям към тази промоция и обмислят перманентно или по-дълго да я оставят.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2