Чистене на фейслифтови стопове
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- RhythmiX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525d '02г.
- Мечтае да кара: S65 AMG
Чистене на фейслифтови стопове
Здравейте,
искам да ви попитам как мога да почистя фейслифтовите стопове отвътре,че единия ми стоп не знайно как се е напълнил с прах отвътрешния край и стой по-бледо от другия.
Като сваля стопа ако го изплакна с дестилирана вода примерно има ли вероятност да се прецака нещо ?
искам да ви попитам как мога да почистя фейслифтовите стопове отвътре,че единия ми стоп не знайно как се е напълнил с прах отвътрешния край и стой по-бледо от другия.
Като сваля стопа ако го изплакна с дестилирана вода примерно има ли вероятност да се прецака нещо ?
- chorbadjiev
- Потребител
-
Re: Чистене на фейслифтови стопове
На Е36 съм ги чистил с вода и веро, първо ги намокряш малко да се разкиснат и почваш на няколко пъти пълниш-разлашкваш-плакнеш
.
Ако са силно замърсени може с четка за зъби да и извиеш главата на ''Г''

Ако са силно замърсени може с четка за зъби да и извиеш главата на ''Г''

Супер,аз моите им сипах вода,разклатих ги малко и айде нови стопове,че на старият му падна никела от водата/за фейсовите говоря/.
- RhythmiX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525d '02г.
- Мечтае да кара: S65 AMG
Голяма ли е вероятността да падне никела ?
Освен това може ли да се прецака нещо друго ?
RhythmiX написа:Голяма ли е вероятността да падне никела ?
Е малко ли е да ти се олюпи никела,се едно целият стоп е пълен със сажди от кюмбето под него.
- chorbadjiev
- Потребител
-
kalingk написа:RhythmiX написа:Голяма ли е вероятността да падне никела ?
Е малко ли е да ти се олюпи никела,се едно целият стоп е пълен със сажди от кюмбето под него.

В такъв случай

Друго за което се сещам, ако колата ти е тъмен цвят, що не вземеш леко да ги затъмниш с фолио или трансперантен спрей+лак

chorbadjiev написа:kalingk написа:RhythmiX написа:Голяма ли е вероятността да падне никела ?
Нека поясня, при моите стопове не беше никел, а нещо като бронзова боя с която нямах проблеми.
В такъв случайпробвай внимателно с памук или някакво памучно парцалче и с пръста колкото можеш да почистиш.
Друго за което се сещам, ако колата ти е тъмен цвят, що не вземеш леко да ги затъмниш с фолио или трансперантен спрей+лак, нещо като ''от дефект - ефект''
Винаги ще има разлика в двата стопа,особено като натиснеш спирачките и да не е точно никел вътре.
- chorbadjiev
- Потребител
-
kalingk написа:Винаги ще има разлика в двата стопа,особено като натиснеш спирачките и да не е точно никел вътре.
Pазбиpа се, че ще има pазлика, какво очаквате при 10+ годишни стопове, ако сте чак такива естети си купувате чисто нови

- G.D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
- Мечтае да кара: TVR SAGARIS
добре де те нали са с диоди нещо да не се пре ебе там ? че аз направих тая процедура http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=114284 ама нещо ми се запотява единия хубаво изглежда да е оплатнил ама като повали малко и почва 

живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.
G.D написа:добре де те нали са с диоди нещо да не се пре ебе там ? че аз направих тая процедура http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=114284 ама нещо ми се запотява единия хубаво изглежда да е оплатнил ама като повали малко и почва
Не е трябвало да чакаш да вали,ами след като си го уплътнил и по засъхне силикона,отиваш на автомивката и с водоструйката у него и ако пропуска вода,почваш отначало операцията.
10 мнения
• Страница 1 от 1