относно фаровете
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
относно фаровете
здравейте колеги имам е39 01 530d facelift имам питане надявам се някой да ми отговори, и 4-те ринга на фаровете не ми светят силно а много слабо единият дори изгасна миналия ден какво мога да направя с което да оправя светлимите и да не ми струва много скъпо.
Re: относно фаровете
Като за начало си купи крушки за тези габарити и после може да полираш фаровете.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Добре дошъл колега!
Съветвам те да четеш форума, има всичко писано. Търсачката също е много добра.
Ето само няколко теми по надолу какво има: viewtopic.php?f=35&t=258721
Съветвам те да четеш форума, има всичко писано. Търсачката също е много добра.
Ето само няколко теми по надолу какво има: viewtopic.php?f=35&t=258721

мерси за информацията
извинете ме пак но незнам мога ли да си сменя само ринговете на фаровете като фаровете са ми оригинални за този модел(ангелски очи) благодаря ако някой отговори
извинете ме пак но незнам мога ли да си сменя само ринговете на фаровете като фаровете са ми оригинални за този модел(ангелски очи) благодаря ако някой отговори

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
DJOKOVI4 написа:мерси за информацията
Ринговете не светят,за да сменяш тях,ами крушките.Колега,има и афтър маркет комплекти за фарове с оригинален ейнджъл айс.Та тези комплекти заменят стандартната крушка с лед осветление,има доста изписано в темата,която ти я линкнал колегата над мен,ама явно не си я прегледал.
искам да сменя само ринговете защото само те не работят но казвате че трябва и крушките така ли трябва да резбирам , sorry но имам колата от 1 седмица и не съм наясно . мерси ако имам отговор предварително.
- uBaH
- кандидат ентусиаст
-
Както вече писаха колегите, самите рингове не са нищо повече от прозрачен полимер (разбирай някакъв тип пластмаса). Те НЕ светят, а само "канализират" светлината от крушки, поставени по определен начин във фасунги, закрепени за ринговете.
Като за начало, виж какви са крушките (H8 се води цокъла), купи 4 нови такива (10 вата) и ако все още не си доволен, полиране на фарове и т.н.
Като за начало, виж какви са крушките (H8 се води цокъла), купи 4 нови такива (10 вата) и ако все още не си доволен, полиране на фарове и т.н.
DJOKOVI4 написа:искам да сменя само ринговете защото само те не работят но казвате че трябва и крушките така ли трябва да резбирам , sorry но имам колата от 1 седмица и не съм наясно . мерси ако имам отговор предварително.
Почвам да си мисля,че си с поставени ейнджъли на фарове преди фейса,ако е така,има големи теми в продава за баласти и самите ейнджъли.
10 мнения
• Страница 1 от 1