Проблем с централното на шофьорската врата/Открит/

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 520i Е39

Проблем с централното на шофьорската врата/Открит/

Мнение от mihon » 05 Юни 2012, 17:00

Предварително се извинявам ако темата се повтаря,но изчетох доста теми и не намерих отговор.

Колеги днес ми отказа централното на вратата.Опитах да я отключа дистанционно от ключа,като всички врати се отвориха без шофьорската.Отворих я с ключа/мисля че се води аварийно/ и вече не мога да я заключа.Пробвах отвътре с централният бутон,не става.Не заключва нито с ключ от вратата нито дистанционно.Другите врати си работят.Прави ми впечатление че бутончето и то не работи.Аз го натискам а то се връща обратно и не заключва.От машинката не се чува никакъв звук.Дайте някаква идея :banghead:,как да я оправя,какво да направя :dunno:. Утре имам път до Пловдив.Ако някой може да я излекува нека даде тел.
Благодаря предварително.
Автомобила е 520и е39/96 г.
Последна промяна mihon на 06 Юни 2012, 18:06, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Re: Проблем с централното на шофьорската врата

Мнение от mihon » 05 Юни 2012, 22:51

Продължавам да чета темите,но от всичките проблеми които са имали колегите не срещнах точно такъв. :help:

Потребител
Аватар

Re: Проблем с централното на шофьорската врата/Открит/

Мнение от mihon » 06 Юни 2012, 18:14

Открих от къде ми е проблема.От машинката на багажника.Въпросната машинка от доста време не отваря багажника независимо дали от ключа,бутона в купето или на самият багажник.След много чудене и четене просто :idea: , натиснах бутона на самият багажник,машинката както обикновено само избръмча и всичко си проработи както трябва.Багажника го отключвам механично с ключа.
Ще се търси машинка.

Назад към E39