термална камера
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- nakoye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
- Мечтае да кара: дълго и безаварийно колицата.
термална камера
Колеги гледам, че в по-новите 5-ци имат термални камери отпред, но цените са много интересни, някой намирал ли е термална камера на някаква прилична ценаи може ли да се приспособи за е39.
Re: термална камера
Колкото и да е странно ОЕМ камерите са на доста добри цени ако се има предвид цената на "гола" камера, като се има предвид, че ОЕМ варианта върви с интерфейсния модул защитна херметизирана кутия, захранване и специализиран софтуер включващ разпознаване на човешка фигура и т.н.
Предполагам по-добрата цена е договорена от BMW предвид бройката и това че са едни от първите производители които интегрират подобна система като стандартна опция (екстра) за някои от моделите си.
Според мен е по-добре да се търси втора употреба и да се търси начин да се осъвмести със съществуващата медия в Е39
Това е камерата която BMW и Daimler Benz - Mercedes използват
http://www.flir.com/cvs/cores/view/?id= ... &col=51241
Предполагам по-добрата цена е договорена от BMW предвид бройката и това че са едни от първите производители които интегрират подобна система като стандартна опция (екстра) за някои от моделите си.
Според мен е по-добре да се търси втора употреба и да се търси начин да се осъвмести със съществуващата медия в Е39
Това е камерата която BMW и Daimler Benz - Mercedes използват
http://www.flir.com/cvs/cores/view/?id= ... &col=51241
- nakoye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
- Мечтае да кара: дълго и безаварийно колицата.
Re: термална камера
дааа аз тази "скромната" я видях, имам пред вид някаква носима или нещо подобно в много по - ефтин вариант и да се приспособи за целта.
3 мнения
• Страница 1 от 1