нямам никакъв звук-поправен
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- gestapo30
- Потребител
-
- Кара: e39 М54В22
- Мечтае да кара: кормилачка
нямам никакъв звук-поправен
Здравейте колеги проблема е следния при най малкото друсване на колата ми спира всякакъв звук иначе колата е голямата навигация мк3 но съм без чейнджър комби фейса е дайте едно рамо че направо е ужас без музика
Последна промяна gestapo30 на 09 Юни 2012, 12:01, променена общо 1 път
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: нямам никакъв звук
Радио модула ти прави проблеми. Намира се подкората за резервната гума в лявата страна. Свали го и го дан на някой, който се занимава с електроника да му огледа спойките.
Колеги , и на мен радиото ми прави същите проблеми. Някой може ли да препоръча майстор в София? Доколкото виждам колегата gestapo30 също е от софия.
- pepincho
- Потребител
-
- Кара: E 61
- Мечтае да кара: самолети
- Детайли за колата: 530d, 218 hp
Колеги, като пусна радиото, звукът се появява след време - 10 - 15 мин. Някой да има идея защо? С Е39 съм, БМ 24
радио модула,провери за окислени спойки,буксите и т.н ,ако разбираш повечко го отвори и виж спойките вътре какво се случва с тях ,с една дума,проблема ти е някъде там в тази кутиика 

- espressto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d, E39 540i
pepincho написа:Колеги, като пусна радиото, звукът се появява след време - 10 - 15 мин. Някой да има идея защо? С Е39 съм, БМ 24
И аз имах същия проблем и се оказаха лоши спойки както е казал meha

И все пак някой може ли да даде координати на някой проверен майстор в софия за такива неща? Не мисля че бих се доверил на първият срещнат да ровичка там.
- pepincho
- Потребител
-
- Кара: E 61
- Мечтае да кара: самолети
- Детайли за колата: 530d, 218 hp
Проблемът ми е решен, не без Ваша помощ ... отворих го - беше влажен и имаше тук-там окиси ... почистих го със спирт, изсуших го със сешоара на жена ми и засега нямам проблеми. Благодаря 

- espressto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d, E39 540i
pepincho написа:Проблемът ми е решен, не без Ваша помощ ... отворих го - беше влажен и имаше тук-там окиси ... почистих го със спирт, изсуших го със сешоара на жена ми и засега нямам проблеми. Благодаря
Дано да е за дълго

9 мнения
• Страница 1 от 1