Питане за Angel Eyes
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- strik3rs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
Питане за Angel Eyes
здравейте колеги искам да ви попитам за ангелските очи имам ги в жълто и ми харесват но проблема е че светят слабо през ноща а пък за през деня ги няма никакви... Въпроса ми е може ли по някакъв начин да ги подсила да светят по силно ? Или откаде да си купя такива ... Ето и снимка как светят през ноща..http://prikachi.com/images/995/4743995H.jpg мерси предварително колеги
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Re: Питане за Angel Eyes
Да не си с по-слаба крушка,по спомен са 10 вата а след като ми изгоря и на мен една по бензиностациите само 5 ватови намирах 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Виждал съм някъде в нета, как ейнджълите на Е39 светят емен емен като тия на Е60. Ама как става, незнам.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- strik3rs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
ами незнам със каква съм не съм гледал защото така взех колата и просто искам да светят по силно но жълто а не бяло... за бяло доста варианти но ми е интересно как да подсиля жълтото
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
1. Много е важно да са ти хубави стъклата. Ако са замъресени, потъмнели и изгорели не само ангелите не се виждат добре, но като цяло фаровете не осветяват хубаво. Така като гледам на снимката от там трябва а започнеш
2. Има едни реглажи на разстоянието между крушката и светловодите. Фабрично са пломбирани, но може някой да ги е пипал
3. Виж в какво състояние са рефлекторите на ейнджълите. Виждал съм доста окаяни...
4. За крушките вече ти казаха
2. Има едни реглажи на разстоянието между крушката и светловодите. Фабрично са пломбирани, но може някой да ги е пипал
3. Виж в какво състояние са рефлекторите на ейнджълите. Виждал съм доста окаяни...
4. За крушките вече ти казаха
6 мнения
• Страница 1 от 1