Разлика между различните марки кристални фарове
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Разлика между различните марки кристални фарове
Колеги, оставете момчето да си троши главата с китайски ли, тайвански лиии подобие на фарове...наумил си го е...баш днес с един приятел се подигравахме на една иначе хубава 39-тка с кристални/хромирани фарове, а собственика й не е като да няма лев...кефело го...има мъже дето се кефят на други мъже...
- Vacheto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520/540
- Мечтае да кара: Е39
Поръчах от един колега оригинални Hella. След толкова негативни мнения нямах избор. А за тези афтър фарове излиза че дали за 350 или за 800 все са дърво. Дано темата е полезна и на други хора, че тия 500 лева някои ги работят за повече от месец и няма да е приятно да ги навреш в кофата както излиза.

Vacheto написа:Поръчах от един колега оригинални Hella. След толкова негативни мнения нямах избор. А за тези афтър фарове излиза че дали за 350 или за 800 все са дърво. Дано темата е полезна и на други хора, че тия 500 лева някои ги работят за повече от месец и няма да е приятно да ги навреш в кофата както излиза.
Нямаш си на представа какво ми става отвътре като погледна сега колата с тея фарове и колко огромно ми е желанието да ги сменя с HELLA най-накрая

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- espressto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d, E39 540i
Vacheto написа:Поръчах от един колега оригинални Hella. След толкова негативни мнения нямах избор. А за тези афтър фарове излиза че дали за 350 или за 800 все са дърво. Дано темата е полезна и на други хора, че тия 500 лева някои ги работят за повече от месец и няма да е приятно да ги навреш в кофата както излиза.

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
полезна темичка колеги , окончателно ме убеди да си взема хела
бях купил само едни китайски стъкла за 36 евро нови и дясното стъкло за две години се напука като текезесарска пета , направо мравки да лазят вътре 

- Vacheto
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте отново. Имам малък проблем с фаровете. Хелата дойде днес и се захванах веднага да ги сменям, но ударих на камък. Пасажерския фар опира на тръбата за фреона на климатика. Как ли не го мъчих не иска да влвзе на място. Някакви идеи как да го направя. Търсих из форума, но нищо не намерих.

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Vacheto написа:Здравейте отново. Имам малък проблем с фаровете. Хелата дойде днес и се захванах веднага да ги сменям, но ударих на камък. Пасажерския фар опира на тръбата за фреона на климатика. Как ли не го мъчих не иска да влвзе на място. Някакви идеи как да го направя. Търсих из форума, но нищо не намерих.
и много ли опира , що не натиснеш малко тази тръба , алуминиева е и лесно ще поддаде ...
- Vacheto
- кандидат ентусиаст
-
Още съм долу пред блока. Левия го сложих, сега ще опитам да я огъна малко.
П.С. И другия стана, след като внимателно огънах въпросната тръбичка. Сега остана да си купя тези преходници за габаритите че тези които ми прати колегата са счупени. Мерси за съветите.
П.С. И другия стана, след като внимателно огънах въпросната тръбичка. Сега остана да си купя тези преходници за габаритите че тези които ми прати колегата са счупени. Мерси за съветите.

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2