Разлика между различните марки кристални фарове

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Разлика между различните марки кристални фарове

Мнение от Sherman » 26 Апр 2012, 22:50

Колеги, оставете момчето да си троши главата с китайски ли, тайвански лиии подобие на фарове...наумил си го е...баш днес с един приятел се подигравахме на една иначе хубава 39-тка с кристални/хромирани фарове, а собственика й не е като да няма лев...кефело го...има мъже дето се кефят на други мъже...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520/540
Мечтае да кара: Е39

Мнение от Vacheto » 27 Апр 2012, 8:10

Поръчах от един колега оригинални Hella. След толкова негативни мнения нямах избор. А за тези афтър фарове излиза че дали за 350 или за 800 все са дърво. Дано темата е полезна и на други хора, че тия 500 лева някои ги работят за повече от месец и няма да е приятно да ги навреш в кофата както излиза.
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 27 Апр 2012, 8:13

Vacheto написа:Поръчах от един колега оригинални Hella. След толкова негативни мнения нямах избор. А за тези афтър фарове излиза че дали за 350 или за 800 все са дърво. Дано темата е полезна и на други хора, че тия 500 лева някои ги работят за повече от месец и няма да е приятно да ги навреш в кофата както излиза.

Нямаш си на представа какво ми става отвътре като погледна сега колата с тея фарове и колко огромно ми е желанието да ги сменя с HELLA най-накрая :lol: Браво, че си решил да заложиш на оригиналното :yes:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d, E39 540i

Мнение от espressto » 27 Апр 2012, 8:50

Vacheto написа:Поръчах от един колега оригинални Hella. След толкова негативни мнения нямах избор. А за тези афтър фарове излиза че дали за 350 или за 800 все са дърво. Дано темата е полезна и на други хора, че тия 500 лева някои ги работят за повече от месец и няма да е приятно да ги навреш в кофата както излиза.

:yes:
ИзображениеДобрите момчета отиват в рая, а лошите си карат бимите и ...... любимите.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 27 Апр 2012, 12:14

полезна темичка колеги , окончателно ме убеди да си взема хела :D бях купил само едни китайски стъкла за 36 евро нови и дясното стъкло за две години се напука като текезесарска пета , направо мравки да лазят вътре :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vacheto » 28 Апр 2012, 11:57

Здравейте отново. Имам малък проблем с фаровете. Хелата дойде днес и се захванах веднага да ги сменям, но ударих на камък. Пасажерския фар опира на тръбата за фреона на климатика. Как ли не го мъчих не иска да влвзе на място. Някакви идеи как да го направя. Търсих из форума, но нищо не намерих.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 28 Апр 2012, 12:50

Vacheto написа:Здравейте отново. Имам малък проблем с фаровете. Хелата дойде днес и се захванах веднага да ги сменям, но ударих на камък. Пасажерския фар опира на тръбата за фреона на климатика. Как ли не го мъчих не иска да влвзе на място. Някакви идеи как да го направя. Търсих из форума, но нищо не намерих.

и много ли опира , що не натиснеш малко тази тръба , алуминиева е и лесно ще поддаде ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vacheto » 28 Апр 2012, 13:08

Още съм долу пред блока. Левия го сложих, сега ще опитам да я огъна малко.
П.С. И другия стана, след като внимателно огънах въпросната тръбичка. Сега остана да си купя тези преходници за габаритите че тези които ми прати колегата са счупени. Мерси за съветите.

Предишна

Назад към E39