Смених километража и километрите се смениха...

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
Мечтае да кара: м5

Смених километража и километрите се смениха...

Мнение от popai » 21 Апр 2012, 21:29

Възможно ли е колеги, като си сменя километража и да се сменят километрите на колата
днес си смених километража понеже моя нещо беше сменян май, и не е за автоматик,
сложих за автоматик, и се промениха и километрите на колата, от 214 000 км,. колата ми стана на 146 000 км,

ентусиаст
Аватар

Re: Смених километража и километрите се смениха...

Мнение от kalingk » 21 Апр 2012, 22:07

Ами нормално е колега,в новото табло е записан пробега на колата от която е свалено таблото.Ако все пак искаш твоите километри,трябва като ти прекодират таблото,да ти запишат и твоите километри.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от popai » 21 Апр 2012, 22:09

kalingk написа:Ами нормално е колега,в новото табло е записан пробега на колата от която е свалено таблото.Ако все пак искаш твоите километри,трябва като ти прекодират таблото,да ти запишат и твоите километри.

Ок мерси, не чак да го прекодирам, просто мислех че си стоят в компа на колата пробега, за това се учудих

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 22 Апр 2012, 8:53

Освен километрите в новото табло са записани и ВИН от друга кола, както и друга кодировка...хубаво е да го прекодираш - няма нищо сложно в това - просто ти трябва човек с БМВ Скенер - кажи му, че искаш да прехвърли кодировката от ТВОЯ ЕWS на новото табло, както и да смени ВИН-а и километрите на новото табло.

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 23 Апр 2012, 13:59

Dimitroff написа:Освен километрите в новото табло са записани и ВИН от друга кола, както и друга кодировка...хубаво е да го прекодираш - няма нищо сложно в това - просто ти трябва човек с БМВ Скенер - кажи му, че искаш да прехвърли кодировката от ТВОЯ ЕWS на новото табло, както и да смени ВИН-а и километрите на новото табло.

Незнам с BMW scener как ще му промени ВИН-а в таблото?
Към колегата - автор на темата, върни си старото табло и намери някой да ти го прекодира за автомат. Таблата не са за кола автоматик или ръчна, а се кодират за автоматик или ръчна. Дерзай. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от popai » 23 Апр 2012, 17:12

Ок мерси за отговорите, да разбрах вече че може да се програмира и старото табло, но и да го сменя, то и то не е оригиналното на колата, поне с новото ми светнаха светлините на стоповете за задна скорост, и светлинките за P D R 123,в таблото на автоматика,
мисля че днес ми вкараха рамата и в това табло, бях при колегата

Назад към E39