Интересна обява за е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- xexoral
- младши ентусиаст
-
- Кара: f11 m550d
- Мечтае да кара: 911 turbo s
Интересна обява за е39
От известно време стои тази обява в мобиле за е39 :
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Интересно ми е какво, хората като вас, които разбирате тези коли, мислят за въпросната обява. Доста интересни неща са написани има и немалко правописни грешки в обявата (то и аз правя),та това едва ли може да е критерий, една обаче ме учуди все пак - "М-паЛър".
Какъв изобщо е тоя конкурс за най-поддържан автомобил? Аз не съм чувал за него. Изобщо човека дето продава колата от форума ли е? Според мен би трябвало, съдейки по това, което е написал
Мислите ли, че си струва потенциално да се дават толкова много пари за стара кола (над 10 години) дори и в случай, че описаните неща са верни?
Ще се радвам на всяко мнение по темата. Благодаря предварително.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Интересно ми е какво, хората като вас, които разбирате тези коли, мислят за въпросната обява. Доста интересни неща са написани има и немалко правописни грешки в обявата (то и аз правя),та това едва ли може да е критерий, една обаче ме учуди все пак - "М-паЛър".
Какъв изобщо е тоя конкурс за най-поддържан автомобил? Аз не съм чувал за него. Изобщо човека дето продава колата от форума ли е? Според мен би трябвало, съдейки по това, което е написал
Мислите ли, че си струва потенциално да се дават толкова много пари за стара кола (над 10 години) дори и в случай, че описаните неща са верни?
Ще се радвам на всяко мнение по темата. Благодаря предварително.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Интересна обява за е39
Да, колата е била и още е на членове на форума. По колата са дадени наистина много пари, като например тотален основен ремонт на двигателя.
Да, била е победител в конкурса, за който явно не знаеш.
И накрая, не виждам какво толкова си се развълнувал от тази обява, та чак и тема си пуснал!?
Мнения (освен моето) няма да има
Да, била е победител в конкурса, за който явно не знаеш.
И накрая, не виждам какво толкова си се развълнувал от тази обява, та чак и тема си пуснал!?
Мнения (освен моето) няма да има

2 мнения
• Страница 1 от 1