530d светнаха лампите за ASC и ABS

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: 530d светнаха лампите за ASC и ABS

Мнение от Dimitroff » 22 Фев 2012, 11:31

Знам, колега - аз го прочетох това - поста ми беше насочен към колегите, който се ядосват когато чуят "диагностика".

Ето - ти си направил такава, видели сте къде е проблема и сте го отстранили с 1-2 завъртания на клеймата. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 22 Фев 2012, 12:10

ми тва са коли на които дори и стоповете си имат компютри...който не го кефят диагностиките да зима нещо с карбуратор и само газ :)
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

Потребител
Аватар
Кара: BMW 525 D touring
Детайли за колата: BMW 525 D touring 2001 година

Мнение от vladi7203 » 22 Фев 2012, 14:35

имах същия проблем и а днес а утре да ходя да права диагностика и дойде зимата.смених гумите и спря да свети летните гуми ми бяха 18-ки предни 225 задни 235 сега със зимните (еднакви 16-ки) не свети вече 5 месеца.

Потребител
Аватар

Мнение от ivan.to1 » 26 Фев 2012, 12:00

Здравейте колеги.Моят проблем е същият,ходих по диагностики няколко пъти почнахме с датчици жици куплонзи та накрая както си му е реда най скъпото АБС модула.Колата ми е 530д 99г.ръчни скорости а проклетия модул завършва на 001 и където и да го търся все ми се подсмиват и ми обясняват как няма намиране.Дадох го за ремонт и си карах колата без него,нямало проблем само някой неща по таблото не работеха а след ремонта всичко се оправи,но за около месец,пак ремонт пак същото и така няколко пъти докато ми писна и започнах да си карам колата на светещи лампи и внимавам със спирачките.Обаче днес запалих и всички стрелки и надписите от компа спряха да работят та молбата ми е да ми помогнете да оправим проблема с таблото ако не е вследствие от гореописаните проблеми.И изобщо може ли да се ремонтира този модул или трябва нов.Предваритиелно благодаря колеги.

Предишна

Назад към E39