Въпрос за предните амортисьори на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- djhris-mix
- Потребител
-
- Кара: е39 525tds
Въпрос за предните амортисьори на е39
здравейте колеги ,искам да попитам нещо е39 тдс 98г. ,което е с 1-2 пръста по ниски пружини от нормалното окачване така го купих не съм сменял пружини,предните амортисьори са боге оригинални ,та въпроса ми е предните амортисьори маслени ли са или са газо-маслени ,че ми предстои смяна.Извинявам се за въпроса ,но не открих нищо в търсачката и затова реших да задам въпроса си тук.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Въпрос за предните амортисьори на е39
djhris-mix написа:здравейте колеги ,искам да попитам нещо е39 тдс 98г. ,което е с 1-2 пръста по ниски пружини от нормалното окачване така го купих не съм сменял пружини,предните амортисьори са боге оригинални ,та въпроса ми е предните амортисьори маслени ли са или са газо-маслени ,че ми предстои смяна.Извинявам се за въпроса ,но не открих нищо в търсачката и затова реших да задам въпроса си тук.
оригиналните амортесъори са SACHS, и са газомаслени,(то само маслени само за москвич се предладат вече) иначе явно не си търсил достатъчно, съвсем скоро се обсъждаше тема за амортесъори за Е39 в която има предложени марки,цени и впечатления.

viewtopic.php?f=35&t=280290 ето чети!!!
- djhris-mix
- Потребител
-
- Кара: е39 525tds
Re: Въпрос за предните амортисьори на е39
NAPSTERS написа:djhris-mix написа:здравейте колеги ,искам да попитам нещо е39 тдс 98г. ,което е с 1-2 пръста по ниски пружини от нормалното окачване така го купих не съм сменял пружини,предните амортисьори са боге оригинални ,та въпроса ми е предните амортисьори маслени ли са или са газо-маслени ,че ми предстои смяна.Извинявам се за въпроса ,но не открих нищо в търсачката и затова реших да задам въпроса си тук.
оригиналните амортесъори са SACHS, и са газомаслени,(то само маслени само за москвич се предладат вече) иначе явно не си търсил достатъчно, съвсем скоро се обсъждаше тема за амортесъори за Е39 в която има предложени марки,цени и впечатления.
viewtopic.php?f=35&t=280290 ето чети!!!
мерси много колега за бързия отговор.

темата за триене!!!
3 мнения
• Страница 1 от 1