Здравейте, BMW 520 E39 :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Re: Здравейте, BMW 520 E39 :)
Колега не искам да те разочаровам,но едва ли проблема се дължи на студа само затова най сигурното е една диагностика както са казали по горе колегите
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
Ами,дано да е от него,но диагностика ще мине определено и ще видим какво ще кажат момчетата
.
Една снимка от днес:
MOD EDIT: Снимки в тази тема: viewtopic.php?f=35&t=187584
И искам да попитам,вътре в купето на тавана посредата има нещо като кутия,която си е облицована с меката тапицерия,с която е и тавана,за какво служи тя ??
Поздрави!

Една снимка от днес:
MOD EDIT: Снимки в тази тема: viewtopic.php?f=35&t=187584
И искам да попитам,вътре в купето на тавана посредата има нещо като кутия,която си е облицована с меката тапицерия,с която е и тавана,за какво служи тя ??

Поздрави!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Колега, има си тема най-отгоре за снимки viewtopic.php?f=35&t=187584
Също така, БМВ не е просто кола, за това си идва с упътване, което можеш да си свалиш от тази тема viewtopic.php?f=35&t=13124 и ще разбереш за какво и как точно да ползваш всичко по колата, както ще разбереш и какво е това на тавана
Също така, БМВ не е просто кола, за това си идва с упътване, което можеш да си свалиш от тази тема viewtopic.php?f=35&t=13124 и ще разбереш за какво и как точно да ползваш всичко по колата, както ще разбереш и какво е това на тавана

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Няма как да ти прави тоя проблем,и това да се дължи на студа
Аз също залагам за датчик на колянов вал като колегата ivoo

Аз също залагам за датчик на колянов вал като колегата ivoo

Имам един въпрос,като го взех,гърнето издаваше едни гадни ламаринени звуци,все едно нещо дере ламарината вътре и въобще като я настъпиш звука е ужасен.Закарах я на майстор,които общо взето разряза цялата система за да намери проблема,но такъв не можахме да открием,завари я обратно и сега звука е същия.Единственото нещо,което прави впечатление е,че катализатора е махнат и на негово място има тръба,може ли проблема да е от това?
Мисля да купя и сменя гърнето с някакво спортно,ремус или нещо такова,но не знам как стоят нещата там,дали ще изчезне този гаден звук,или ще се заглуши от другия? Предложете някое гърне,което вади дълбок басов звук а не гадното пищене тип "пукане на пуканки..." ? Има ли проблеми с полицията ако си с такова гърне ?
Поздрави!
Мисля да купя и сменя гърнето с някакво спортно,ремус или нещо такова,но не знам как стоят нещата там,дали ще изчезне този гаден звук,или ще се заглуши от другия? Предложете някое гърне,което вади дълбок басов звук а не гадното пищене тип "пукане на пуканки..." ? Има ли проблеми с полицията ако си с такова гърне ?

Поздрави!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2