Спешно проблем с патрона!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- iani qnkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
- Мечтае да кара: M-POWER
- Детайли за колата: бяга яко
Спешно проблем с патрона!!!
Колеги бимата ме остави какво да я правя?!Проблема е че въртя и неиска да захапе да палне,смисъл самия патрон и там корите отдолу ги отворих и махнах буксичката в която влиза желязо което върти ключа,и на свободно го въртя от време на време захапва и збутва чопчето да завърти,но повечето пъти не иска.Самия патрон целия ли трябва дса сменя или може да се оправи,как се сваля патрона?!?

БМВ доставя душевни оргазми..

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Re: Спешно проблем с патрона!!!
ivoo написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=253086&start=0&sid=b9401eec0bfea1a5b2df0808c52ce016
Той колегата вече ми писа на ЛС, явно е подобен случаят, метнах му координати на ключар.
Дано се е оправил и да пише в темата какво е станало

- iani qnkov
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на колргата за координатите на ключаря!
Проблема се реши,като отидох на място в младост 1А!Направиха ми нов ключ,след това ми извадиха патрона и го пренаредиха с нови части,после малко напасване и стана работата!Излезе ми 90лв всичко.
Използвам темата малко
Прясно от тая сутрин тва е39 всеки ден ли по нещо ще му се чупи много съм му ядосан....Тръгвам сутринта за работа и кво да видя карам с около 50 60 скоростомера показва 20 и се опитва леко да ходи по нагоре(мъчи се)след малко изцяло спря ...след малко заабелязах че и бензиномера изчезна и разходомера и той
сипах на бензиностанцията 7 8 кила бензин и бензиномера(разходомера не) дойде,но през целия път ми ту влизаше,ту излизаше от резерва... 

Използвам темата малко

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
iani qnkov написа:Благодаря на колргата за координатите на ключаря!Проблема се реши,като отидох на място в младост 1А!Направиха ми нов ключ,след това ми извадиха патрона и го пренаредиха с нови части,после малко напасване и стана работата!Излезе ми 90лв всичко.
Използвам темата малкоПрясно от тая сутрин тва е39 всеки ден ли по нещо ще му се чупи много съм му ядосан....Тръгвам сутринта за работа и кво да видя карам с около 50 60 скоростомера показва 20 и се опитва леко да ходи по нагоре(мъчи се)след малко изцяло спря ...след малко заабелязах че и бензиномера изчезна и разходомера и той
![]()
сипах на бензиностанцията 7 8 кила бензин и бензиномера(разходомера не) дойде,но през целия път ми ту влизаше,ту излизаше от резерва...
Случайно да ти свети АБС или АСЦ на таблото?
iani qnkov написа: тва е39 всеки ден ли по нещо ще му се чупи много съм му ядосан....:
Не, развалят се много рядко даже

- iani qnkov
- кандидат ентусиаст
-
АБС и АСЦ ми светят знам за тях,като мина 40 км и спира да стърже абс-а и да прекусва като и дам по-рязко гас....
,знам че ще го сменям тоя датчик отзад на заплата,въпроса ми е че другите неща си ми бачкаха а тая сутрин и те отказаха дали е само от единия датчик?
Не съм търсил най-ефтината просто така се случи че тази я взех ей така без грош да съм дал за нея....но лятото като я карах нямаше ядове даже на море ходих с нея,а сега всеки ден и се чупи по нещо знам че не е в идялното състояние ма тва пък направоо
имах е36 няма такава здрава кола в сравнение с тоя танк...

7 мнения
• Страница 1 от 1