Колеги ПОМОЩ

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Колеги ПОМОЩ

Мнение от NeK0 » 29 Яну 2012, 15:50

Историята е следната взех една е39 комби от зад е с сфери(вазглавнички) предполагам че сте наясно с това беше перфектно до като една сутрин не се събудих и едната сфера не беше испуснала отидох в един сервиз смениха ми възглавницата и беше пак добре само че взех втора употреба възглавница (надявам се да не ми е това грешката) Но след 2-3 дни започна да кляка всяка сутрин и компресорите работят непрекъснато като я запаля спират но колата застава не една страна и интересното е 4е от както я сменихме тази която беше здрава сега стой малко по високо от другата всякаш самата сфера се пренапомпва защото вече растоянието между гумата и калника е прекалено голямо а при сменената е нормалното 2 пръста горе доло поне според мен

Мерси предварително колеги

Извинявам се ако някое е писал по този въпрос и не съм го видял ,ще се радвам да помогнете

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525D Turing
Мечтае да кара: 530xd Turing

Re: Колеги ПОМОЩ

Мнение от shumito » 29 Яну 2012, 18:19

Колега,не са сфери,а въздушни възглавници.Погледни си така наречения"кантар",който отчита колко е натоварена колата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Мнение от gentata » 29 Яну 2012, 19:10

Има датчици от ляво и от дясно следящи за височината на купето. Щом "пренапомпва" възглавницата има проблем с датчика на съответната въздушна възглавница. На диагностика се вижда какво е точно.
:driving:

Потребител
Аватар

Мнение от NeK0 » 01 Фев 2012, 19:40

Ще погледна кантара и датчиците благодаря ви

Назад към E39