Странна неприятна случка в снега.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Странна неприятна случка в снега.
шпер няма ли....не става за зимата 39ката..видях достатъчно на боровец тея дни 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Явор написа:шпер няма ли....не става за зимата 39ката..видях достатъчно на боровец тея дни
Аз с мойта не само боровец съм видял а може би всичките планини в Бг и Румъния и не шпер трябва а нови гуми...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
boksioraE39 написа:Явор написа:шпер няма ли....не става за зимата 39ката..видях достатъчно на боровец тея дни
Аз с мойта не само боровец съм видял а може би всичките планини в Бг и Румъния и не шпер трябва а нови гуми...![]()

п.п. нито зимни гуми имаше

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Много неприятна случка на колегата
а за офф-а който се отвори ,може да се разцепи темата с отделно заглавие примерно и да се обсъждат зимните условия и как всеки се справя с тях... Аз лично не я виждам много много да драпа е39-тката
в Габрово на 31-рви към 4 следобед какъв сняг падна...беше бедствено...закъсах много ясно
е и гумите ми не са нови,но все пак... след малко мисля да излизам...и ще се прибера по нощите и очаквам пак да не стигна до вкъщи
приготвил съм 1 спрей "течни вериги", това със солта не го разбрах,но ще взема 2-3 кила
и лопата...моя път кофтито е,че не се чисти и си е още с снега и има адски байр със 180 градусов завой... абе ще е весело и тази вечер
п.с. имам 1 колега,съсед ми е (но не му знам ника,може да драсне, ако се сети за къде говоря...зелената е39-тка закъсала малко по надолу от утях) пак с е39 и лепенки на форума... и той знае за какво става дума

а за офф-а който се отвори ,може да се разцепи темата с отделно заглавие примерно и да се обсъждат зимните условия и как всеки се справя с тях... Аз лично не я виждам много много да драпа е39-тката

п.с. имам 1 колега,съсед ми е (но не му знам ника,може да драсне, ако се сети за къде говоря...зелената е39-тка закъсала малко по надолу от утях) пак с е39 и лепенки на форума... и той знае за какво става дума

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Ivo_Borisov написа:Едно време като карахме коли със задно само, че нямаше други, не е имало нито системи за контрол, нито АБС-и, нито тракшъни, нито шперове и пак сме си ходили навсякъдеВсичко си е от задкормилното
![]()
п.п. нито зимни гуми имаше
Така де разкажи им...... колко спомени имам и аз

- ///Явор
- Летящия холандец
-
sean-john написа:Много неприятна случка на колегата![]()
а за офф-а който се отвори ,може да се разцепи темата с отделно заглавие примерно и да се обсъждат зимните условия и как всеки се справя с тях... Аз лично не я виждам много много да драпа е39-ткатав Габрово на 31-рви към 4 следобед какъв сняг падна...беше бедствено...закъсах много ясно
е и гумите ми не са нови,но все пак... след малко мисля да излизам...и ще се прибера по нощите и очаквам пак да не стигна до вкъщи
приготвил съм 1 спрей "течни вериги", това със солта не го разбрах,но ще взема 2-3 кила
и лопата...моя път кофтито е,че не се чисти и си е още с снега и има адски байр със 180 градусов завой... абе ще е весело и тази вечер
![]()
драпа драпа

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Е първо казваш неможе да върви,а после може
,ще ме караш да купувам нови зимни да пробвам...ама то пък ще се стопи снега до тогава 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
sean-john написа:Е първо казваш неможе да върви,а после може,ще ме караш да купувам нови зимни да пробвам...ама то пък ще се стопи снега до тогава
По-добре паркирай Е39ката в гаража и си вземи карта за градския транспорт за всички линий по яки ботуши и като в месеца вече изчезне буквата Р я изкарваи!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
sean-john написа:Е първо казваш неможе да върви,а после може,ще ме караш да купувам нови зимни да пробвам...ама то пък ще се стопи снега до тогава
ти май не прочете за съществителното

- антон
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E 83 3.0 бензин
Bavarcho написа::OT:randity написа:По между другото, тираджия ми е казвал, точно за това клипче, където субаруто изтегля тира, че въобще не се изисква кой знае каква мощност. Е верно с 1.3, 1.4 двигател няма да стане, но с 2.0 примерно няма проблем. Стига да е 4х4.
"тайната" не е само в 4х4 системата, а по-скоро в "екстрата" бавни скорости![]()
почети примерно в офроуд форума ще ти стане по-ясно
Че Субаруто има ли бавни?
Че Субаруто има ли бавни?[/quote]
Субару има бавни при ръчната скоростна кутия, а при автоматика имат режим за снежна настилка при който предавките се сменят на по- ниски обороти.
Субару има бавни при ръчната скоростна кутия, а при автоматика имат режим за снежна настилка при който предавките се сменят на по- ниски обороти.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
За 4 страници, никой не даде предположение, защо аджеба се е откъртила бронята (а най-вероятно и задния рог) на колегата от първия пост.
Теми за Е39 и снега има доста, ползвайте ги тях за проходимост в зимни условия
Теми за Е39 и снега има доста, ползвайте ги тях за проходимост в зимни условия

57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4