Странна неприятна случка в снега.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Re: Странна неприятна случка в снега.

Мнение от ///Явор » 02 Яну 2012, 15:59

шпер няма ли....не става за зимата 39ката..видях достатъчно на боровец тея дни :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 02 Яну 2012, 18:29

Явор написа:шпер няма ли....не става за зимата 39ката..видях достатъчно на боровец тея дни :mhihi:

Аз с мойта не само боровец съм видял а може би всичките планини в Бг и Румъния и не шпер трябва а нови гуми... :yes: ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 02 Яну 2012, 19:03

boksioraE39 написа:
Явор написа:шпер няма ли....не става за зимата 39ката..видях достатъчно на боровец тея дни :mhihi:

Аз с мойта не само боровец съм видял а може би всичките планини в Бг и Румъния и не шпер трябва а нови гуми... :yes: ;)

:yes: Едно време като карахме коли със задно само, че нямаше други, не е имало нито системи за контрол, нито АБС-и, нито тракшъни, нито шперове и пак сме си ходили навсякъде :yes: Всичко си е от задкормилното :lol:
п.п. нито зимни гуми имаше :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 02 Яну 2012, 20:34

Много неприятна случка на колегата :(

а за офф-а който се отвори ,може да се разцепи темата с отделно заглавие примерно и да се обсъждат зимните условия и как всеки се справя с тях... Аз лично не я виждам много много да драпа е39-тката :mhihi: в Габрово на 31-рви към 4 следобед какъв сняг падна...беше бедствено...закъсах много ясно :mhihi: е и гумите ми не са нови,но все пак... след малко мисля да излизам...и ще се прибера по нощите и очаквам пак да не стигна до вкъщи :mhihi: приготвил съм 1 спрей "течни вериги", това със солта не го разбрах,но ще взема 2-3 кила :mhihi: и лопата...моя път кофтито е,че не се чисти и си е още с снега и има адски байр със 180 градусов завой... абе ще е весело и тази вечер :mhihi:

п.с. имам 1 колега,съсед ми е (но не му знам ника,може да драсне, ако се сети за къде говоря...зелената е39-тка закъсала малко по надолу от утях) пак с е39 и лепенки на форума... и той знае за какво става дума :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 02 Яну 2012, 20:43

Ivo_Borisov написа:Едно време като карахме коли със задно само, че нямаше други, не е имало нито системи за контрол, нито АБС-и, нито тракшъни, нито шперове и пак сме си ходили навсякъде :yes: Всичко си е от задкормилното :lol:
п.п. нито зимни гуми имаше :mhihi:

Така де разкажи им...... колко спомени имам и аз :bchug:
Изображение

Летящия холандец
Аватар

Мнение от ///Явор » 02 Яну 2012, 20:48

sean-john написа:Много неприятна случка на колегата :(

а за офф-а който се отвори ,може да се разцепи темата с отделно заглавие примерно и да се обсъждат зимните условия и как всеки се справя с тях... Аз лично не я виждам много много да драпа е39-тката :mhihi: в Габрово на 31-рви към 4 следобед какъв сняг падна...беше бедствено...закъсах много ясно :mhihi: е и гумите ми не са нови,но все пак... след малко мисля да излизам...и ще се прибера по нощите и очаквам пак да не стигна до вкъщи :mhihi: приготвил съм 1 спрей "течни вериги", това със солта не го разбрах,но ще взема 2-3 кила :mhihi: и лопата...моя път кофтито е,че не се чисти и си е още с снега и има адски байр със 180 градусов завой... абе ще е весело и тази вечер :mhihi:

п.с. имам 1 колега,съсед ми е (но не му знам ника,може да драсне, ако се сети за къде говоря...зелената е39-тка закъсала малко по надолу от утях) пак с е39 и лепенки на форума... и той знае за какво става дума :mhihi:

драпа драпа :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 02 Яну 2012, 20:59

Е първо казваш неможе да върви,а после може :mhihi: ,ще ме караш да купувам нови зимни да пробвам...ама то пък ще се стопи снега до тогава :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 02 Яну 2012, 21:03

sean-john написа:Е първо казваш неможе да върви,а после може :mhihi: ,ще ме караш да купувам нови зимни да пробвам...ама то пък ще се стопи снега до тогава :mhihi:

По-добре паркирай Е39ката в гаража и си вземи карта за градския транспорт за всички линий по яки ботуши и като в месеца вече изчезне буквата Р я изкарваи! :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Летящия холандец
Аватар

Мнение от ///Явор » 02 Яну 2012, 21:40

sean-john написа:Е първо казваш неможе да върви,а после може :mhihi: ,ще ме караш да купувам нови зимни да пробвам...ама то пък ще се стопи снега до тогава :mhihi:

ти май не прочете за съществителното :mhihi:...иначе за гумите е ясно,че трябва да са нови :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E 83 3.0 бензин

Мнение от антон » 03 Яну 2012, 10:23

Bavarcho написа::OT:

randity написа:По между другото, тираджия ми е казвал, точно за това клипче, където субаруто изтегля тира, че въобще не се изисква кой знае каква мощност. Е верно с 1.3, 1.4 двигател няма да стане, но с 2.0 примерно няма проблем. Стига да е 4х4. :yes:

"тайната" не е само в 4х4 системата, а по-скоро в "екстрата" бавни скорости ;)
почети примерно в офроуд форума ще ти стане по-ясно :yes:

Че Субаруто има ли бавни?

Потребител
Аватар

Мнение от tosho_k_ » 03 Яну 2012, 12:06

Че Субаруто има ли бавни?[/quote]

Субару има бавни при ръчната скоростна кутия, а при автоматика имат режим за снежна настилка при който предавките се сменят на по- ниски обороти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 03 Яну 2012, 14:03

За 4 страници, никой не даде предположение, защо аджеба се е откъртила бронята (а най-вероятно и задния рог) на колегата от първия пост.

Теми за Е39 и снега има доста, ползвайте ги тях за проходимост в зимни условия :wave:

Предишна

Назад към E39