Не човешки разход на 530Д Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Не човешки разход на 530Д Е39

Мнение от vladobate » 28 Дек 2011, 1:40

Колега вземи посмятай малко и не се оплаквай от 6.5 разход извън града на тая кола 200кончета . А за града кат си я караш с печка и на къси дистанции ( както между другото ти обърна внимание колега по-горе ) зимата и то засичайки на смешната дистанция от 60-70 км дето и литража дет ти е сипан кога на колко е изклщчил пистолета колко се е пенила нафтата и т.н. е несериозно. Скоро имаше подобен случай с много по-малък двигател дет му даваше 13 на сто градско ама и той така ги смяташе през 10-на км си гледдаше кво му е изгорила. Тоя разход градския така и не писа при какви условия точно се е получил и още по-важно като как го засичаш че и повечко можеш докара ако палиш сутрин поработи 5 минути на място и гасиш, на другата сутрин пак така и т.н. Това в кръга на шегата ама си е почти истина . Жив и здрав.

Потребител
Аватар
Кара: 523

Мнение от FiFo_E_TyK » 28 Дек 2011, 2:14

vladobate написа:Колега вземи посмятай малко и не се оплаквай от 6.5 разход извън града на тая кола 200кончета . А за града кат си я караш с печка и на къси дистанции ( както между другото ти обърна внимание колега по-горе ) зимата и то засичайки на смешната дистанция от 60-70 км дето и литража дет ти е сипан кога на колко е изклщчил пистолета колко се е пенила нафтата и т.н. е несериозно. Скоро имаше подобен случай с много по-малък двигател дет му даваше 13 на сто градско ама и той така ги смяташе през 10-на км си гледдаше кво му е изгорила. Тоя разход градския така и не писа при какви условия точно се е получил и още по-важно като как го засичаш че и повечко можеш докара ако палиш сутрин поработи 5 минути на място и гасиш, на другата сутрин пак така и т.н. Това в кръга на шегата ама си е почти истина . Жив и здрав.
това последното е вярно и аз като я припалвал припалвам от време на време след дълаг път ми е показвало примерно 150км после ми показва 120 или нещо от сорта но и стрелката пада надоло особенно като я пържа 2-рата на е39 ми е любима пък там гълта много :) такаче зависи как я е карал колегата но 20 на 100 и то дизел имаш проблем мой :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 28 Дек 2011, 8:56

hristo_georiev написа:Не бъркам нищо бе хора,нали ви казвам,че я засичам пълна-пълна. А иначе мирише малко на нафта отзад,но на диагностиката не отчита никакви проблеми с изгорелите газове.А и тази миризма би трябвало да идва от печката защото я чувам как работи, в камиона печката е същата и работи по същия начин, ама ако може да ми дадете малко повече информация за тези изгорели газове ще ви бъда много благодарен.

Гледам си от Блг...кьде караш колата на диагностика....че аз от 6г карам БМВ...и отдавна сьм се отказал да си давам колата на тези олигофрени..... купих си инпа...и сам си се оправям с проблемите... :!:

Предишна

Назад към E39