питане за диодни стопове
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
Re: питане за диодни стопове
Иначе с малко чалъм и подходящия инструмент така можеш да изрежеш "излишната" пластмаса от стопа, че да не се налага да играе чука
просто ще трябва да пробиеш само отвори... съжелявам че не съм снимал докато го правих иначе стана перфектно, вече година няма никакъв проблем от сорта на влага или каквото и да било.

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Аз се заиграх малко с чука и всичко стана както трябва , после и малко силиконец за всеку случай и готово , дупките паснаха не съм разпробивал нищо

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
vanioboy написа:Тук малко се пообърках,тези от горните две снимки според мен са с диод на габарита/фейслифт/ и ако наистина е била с такива и сега си взел същите би трябвало да са еднакви освен ако не са сменяни и буксите за да тръгнат старите светлини....има ли следи от интервенция по инсталацията?
п.п. Коя година е колата?
аз пък съвсем се обърках ... гледам крушки на мигача и си мисля че са само с крушки тези стопове и си викам явно има феислифт със крушки и със диоди

колата е '99 година модел преди фейса,но сабственика и навън е слагал фейс фарове,стопове и бъбреци
явно джамбазчетата са свалили стоповете и окабеляването за тях ... никъде няма следи от интервенции по инсталацията
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2