Проблем със накладки за пореден път.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Re: Проблем със накладки за пореден път.

Мнение от Bavarishe » 12 Юли 2011, 0:37

карам само ТРВ и никога не съм имал проблеми с нищо
ТДС - Турбо Див Селянин

Потребител
Аватар
Детайли за колата: 523 i,97

Мнение от DANDY » 13 Юли 2011, 23:35

REMSA е дъщерна на TRW така че накладките са едни и същи само надписа е различен,аз работя там и карам с TRW вече 18 000 км без никакъв проблем,просто перфектни

Потребител
Аватар

Мнение от laurynhillmj » 31 Юли 2011, 19:58

sadex5 написа:Би ли казал колега оторизиран сервиз в УК дето ще ми даде оригинални накладки за 45 паунда ? Или говорим за сайтове като onlineautomotive или Cheapeuroparts.com дето всичко е ,, approved´ ?
Не се заблуждавайте за цените, гарантирам от личен опит за английските онлайн магазини за части.
Ето тези са пълно менте и са ,,само'' 54 паунда
http://cgi.ebay.co.uk/BMW-Genuine-Front ... 52#vi-desc
Супер заводска цена при контейнер поръчка е 94 $ !!!!

Съжалявам за off-topic отговора, но преди да се изказваш толкова убедено, поне се информирай.
http://www.bmwtuningmag.com/bmw-is-firs ... a-ebay-uk/
Това е официалният онлайн магазин на BMW UK и цените цитирани там са същите, които ще ти каже всеки оторизиран дилър в UK. За момента обаче доставят само във Великобритания. Това, че българските представителства си надуват цените е съвсем отделна тема.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 01 Авг 2011, 9:44

Ееее , ама друго е да кажеш после :
-Аз мойте ги купих 250лв ама са оригинални , щото са от Камор или Дару :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нека да продължават някои да купуват `оригинални` части за 15 годишни кочини .
http://stores.ebay.co.uk/BMW-Direct-Sto ... itleDesc=1
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E87 LCI
Детайли за колата: 2011г, 143hp

Мнение от martinvn » 01 Авг 2011, 12:03

Оправи се свиренето. Нови предни накладки. Сложих отново Bendix, но сега си спират много леко и не свирят. Явно съм карък и попадам на кофти серии, защото си ги купувам от Даскалов а там нещата са качествени.

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 01 Авг 2011, 12:39

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI. ... efid=store - Не виждам къде е кирията!?

Между другото точно заради такива теми като тази, преди година и половина реших, че най-добре си е с оригинални дискове и накладки. Вече 30 000 километра няма скърцане, няма свирене, и спират много добре.

ivoo написа:Ееее , ама друго е да кажеш после :
-Аз мойте ги купих 250лв ама са оригинални , щото са от Камор или Дару :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нека да продължават някои да купуват `оригинални` части за 15 годишни кочини .

Специално за този тип части, не виждам каква е разликата между 5-10-15-115 годишната кола. Тук нещата не опират до гъзария, а от коя страна на тревата искаш да се подвизаваш. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 01 Авг 2011, 13:38

badsharki написа:Специално за този тип части, не виждам каква е разликата между 5-10-15-115 годишната кола. Тук нещата не опират до гъзария, а от коя страна на тревата искаш да се подвизаваш. ;)

:yes: :yes: :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от janko_0411 » 01 Авг 2011, 15:58

Здравей,колега.въпроса с накладките си го реших сам,и слава богу ниамам пблем.Намери си /лентово фиродо с деб.15-18 мм.,свали старото разпробии накладката на 4 симетрични места и го накови със алуминиеви нитове.ако не си го правил иди при подходящ маистор,ще ти излезе наи много 15 лв.,ако си го правиш сам около 2часа и без пари.Не виждам разлика от тия прехвалени марки дето струват 250-300лв.за комплект.За 20г. тая ми е 8 западна кола и винаги така съм процедирал,никакви проблеми.принципа е един и същ.топлата вода е открита.Всеки си хвали стоката докато я продаде.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 01 Авг 2011, 16:22

meha написа:
badsharki написа:Специално за този тип части, не виждам каква е разликата ....

Разликата е в това , че като са оригинални частите значи ли това че цените им трябва да са х 2 тук в Тъпата ни Родина ? Не съм имал предвид да се слагат италиански или каквито и да е боклуци. Грешно сте ме разбрали.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 01 Авг 2011, 19:03

ivoo написа:Разликата е в това , че като са оригинални частите значи ли това че цените им трябва да са х 2 тук в Тъпата ни Родина ? Не съм имал предвид да се слагат италиански или каквито и да е боклуци. Грешно сте ме разбрали.

Излизаме съвсем офтопик и се извинявам на зелените барети. :D
Донякъде си прав, но аз доколкото знам не си ги определят цените сами дилърите, а са им по шваки от БМВ (може и да бъркам). Оригиналните дисковете например за, които дадох линк в ебай са на цена същата като тук (БГ). Тези по-евтините части, които са в ебей от местния дилър са за "Service kits", т.е. сервизни комплекти и идват на наистина добри цени. Тук обаче идва проблема с наште дилъри, че не ги предлагат и най-вероятно ги поръчват, разфасоват и продават по-скъпо поотделно. Ето например този кит --> http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-Air-Oil-F ... 27ba6a122c - за 160.00 лв. всички филтри без бензинов + 6 свещи, но провери някой от местните дилъри дали предлага 88002157560. :dunno:

Предишна

Назад към E39