Проблем с оборотите на Е 39 525д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328CI
Re: Проблем с оборотите на Е 39 525д
boksioraE39 написа:Днес ми правиха диагностика с инпа и се оказа че дюзите на колата са перфектни,помпите същом работят добре единствено рейловата помпа давала малко по-ниско налягане обаче колата пак си притриса двигателя и да ви запитам може ли проблема да ми е в дебитомер?!
Закачете я и проверете в движение дебитомера. Мисля, че на 3000д трябваше при ускорение стойностите на дебитомера да около 1010, ако греша, моля някой да ме поправи

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Проблем с оборотите на Е 39 525д
bmwinio написа:boksioraE39 написа:Днес ми правиха диагностика с инпа и се оказа че дюзите на колата са перфектни,помпите същом работят добре единствено рейловата помпа давала малко по-ниско налягане обаче колата пак си притриса двигателя и да ви запитам може ли проблема да ми е в дебитомер?!
Закачете я и проверете в движение дебитомера. Мисля, че на 3000д трябваше при ускорение стойностите на дебитомера да около 1010, ако греша, моля някой да ме поправи
Той дебитомера ми е за смяна но искам да попитам знаещите от к'во може да ми притриса/мени обороти при положение че инпа показва че дюзите на 6+?!?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2