за диодните стопове - направи си сам
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
за диодните стопове - направи си сам
колеги сложих си диодни стопове ,а бях с обикновенни.Проблем ли е че след свързването на кабелите заедно с диодите свети и стопа но слабо със силата на реотаните .Иначе стоповете си работят нормално. свързани са през резистори 22ом на 2вата .На снимката е само на габарит. 

Re: за диодните стопове - направи си сам
колега рязане пилене и на стоповете и на ламарините,но си заслужава .Аз се заех с тази работа но имам опит и не ми беше много трудно.Само с прекодирането немога да се справя таблото е като коледна елха 

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
a с прекодирането, да не си игра и с други опции, защото това със стопа съм го правил с прекодиране на лцм-а
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
ЛЦМ-а ти индикира за изгоряла крушка. тоест понеже светодиодите немогат да направят необходимия товар като обикновенната крушка, ЛЦМ-а решава че ти е изгорял габарита , и затова започва да ти мижи стопа ( започва да изпълнява ролята на габарит ) ако ЛЦМ-ма позволява може и само с прекадиране да минеш , иначе лека е хардуерен 

утре ще поръчам резистори че нямат в наличнист толкова мощни ,това за момента .Пробвах с товар с 2-5w крушки и няма ядове .Да попитам с кар софта показваше ли с кой лцм е монтиран.
7 мнения
• Страница 1 от 1