Въпрос за БМВ Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E4243AT

Въпрос за БМВ Е39

Мнение от jenkarche » 27 Юни 2011, 21:53

Здравейте колеги смятам да си взема въпросния модел БМВ 520и и искам да ми кажете какви са най-често срещаните проблеми ходовата част,двигател.Даже в момента съм загледал една в мобиле.бг ето линк http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details на пръв поглед изглежда хубава,но в какво техническо състояние е не се знае,но може да се провери :D Колата ще я карам предимно на гас защото минавам много километри.Какъв е разхода на гориво градско и извънградско на гас и бензин,комфортна ли е и друго какво се сетите,което ще ми бъде от полза при закупуването.Също и ценните на частите скъпи ли (много е относително,но все пак),горе-долу по колко пари на година ще ми трябват за ремонти ако минавам примерно по 20к км.Благодаря ви.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Re: Въпрос за БМВ Е39

Мнение от shumisho » 27 Юни 2011, 23:07

Колега, благодариш или не... Май аз ще съм единствения отговорил
Ако се загледаш, САМО на 1-ва страница има 2 подобни теми и твоята бързо ще последва тяхната съдба.
Аз съм супер мързелив тип, ама дори и аз бих прочел поне 1-вата тема за части, а не да питам кое колко....
САмо 1 съвет...тук има 5-6, че и повече много кадърни момчета...личи си кои са....
Таааа, звъниш на един от тях, разбирате си...караш му колата, която си харесал, преглежда я, казва ти кое е за смяна (щото тия за 6К имат доста такива неща), плащаш си и така...
Айде със здраве...и успех при покупката, че Е39 не е лесна на части ;)

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 27 Юни 2011, 23:49

Преди 3 год си се регистрирал във форума. Ако само по веднъж на година го беше посещавал , сега всичко щеше да ти е ясно. Отговори няма да има , ама катинара е сигурен :mhihi:
Изображение

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 28 Юни 2011, 7:24

ivoo написа:......... ама катинара е сигурен :mhihi:

:yes:

Назад към E39