ПРОБЛЕМ ЧИСТАЧКИ

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i 98г.
Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW

Re: ПРОБЛЕМ ЧИСТАЧКИ

Мнение от Stennli » 14 Юни 2011, 23:42

weedminer написа:Разбирам бе :) И аз съм чел тва онова за тия чистачки, ама как можеш със сигурност да кажеш какво е ей така по форума. Най-добре да му кажем какви може да са вариантите и то хора от опит да кажат, а не ей така наизуст и човека да се вайка само.

Според мен трябва да отиде при майстор или в сервиз и да му проверят всички неща, които му описахме...

:OT: Колега ти пък с кво му помогна на този човек???? :banghead: :banghead: Даде му акъл да отиде на сервиз,той щото е малоумен и незнае че там ще му го оправят.Ей такива кат теб дето като незнаят кво да напишат и пращат човека на сервиз по добре да не пишат,щото отговора е ясен "Върви на сервиз,там ще ти я оправят" :dummy: :dummy: .Този форум е да си помагаме до някаква степен.И аз съм задавал въпроси и ми е ясно че без да се види колата нищо не е сигурно,но поне колегите има вероятност да те подсетят какво може да бъде и да си го провериш сам.Ако всеки при най малкия проблем отива на сервиз..то този форум се обезмисля. :OT:
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита :)
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 15 Юни 2011, 1:03

Ооооооффффффф хубавоооо аре напрао да ходи да си сменя моторчето за не знам си колко стотин лева и да си доволен тогава може би а? 10 пъти ви казах, че проблемите с тия ебани чистачки не са само 2, разберете го тва нещо накрая!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batbambo » 25 Юни 2011, 21:46

Колеги,оказа се че моторчето сдало багажа.Значи аз съм от Бургас и в една автоморга си намерих едно читаво абсолютно същото като старото за 50 лв.Днес бях при майстор,който ми го смени за 25 лв.Въпреки че играчката е голяма ,падна страшно разглобяване да се стигне до това моторче,но стана както трябва и вече си имам чистачки.Мерси на всички за мненията.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 25 Юни 2011, 22:56

СУПЕР! Извинявай, че ти насрах темата и добре, че си минал с толкова малко. Моторчето беше, ВИНОВЕН СЪМ :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batbambo » 26 Юни 2011, 14:58

:yes:

Потребител
Аватар
Кара: е 39 520i 1997

Мнение от penevi1979 » 26 Юни 2011, 15:55

да не отварям нова тема ,незнам на мен ли ми се струва ама читачките на е39 са много шумни ,незнам как е при вас ама на другите коли изобщо не се чуват.даже отварях моторчето да го смазвам ама същото ,и при вас ли е така че това ручене много ме дразни
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 330 D
Мечтае да кара: bmw b 7 alpina
Детайли за колата: 330d 2000

Мнение от урата » 26 Юни 2011, 17:13

здравейте.относно тази тема за чистачките на мой приятел му клеасваше моторчето докато накрая изгоря ,такаче проверявайте
BMW Serie 5 - E39 hommage to best car ever made
www.youtube.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 26 Юни 2011, 21:43

Не. При мен не се чуват.

Предишна

Назад към E39