Въведение във е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 523

Въведение във е39

Мнение от FiFo_E_TyK » 29 Май 2011, 18:20

Здравейте наскоро си купи е39 и искам да попитам някой може ли да ми даде кратко въведение примерно кое за какво служи и също така как да си свържа телефона със аудио ситемата? Мерси предварително :)

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Въведение във е39

Мнение от ivoo » 30 Май 2011, 0:21

Здравейте наскоро си купи е39 и искам да попитам някой може ли да ми даде кратко въведение примерно кое за какво служи

Волана е да можеш да завиваш , педалите за да можеш да спираш и да превключваш скорости , а жабката е за документи :mhihi: :mhihi:
Иначе тук има какво да научиш
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 35&t=13124
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 30 Май 2011, 7:33

мдаа... по точно,конкретно само ако нещо не ти ясно иначе има разни инструкции на първа страница,прочети първите теми ако нещо не ти е ясно питай
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 30 Май 2011, 8:42

начи понеже и аз бях в туй положение, да ти кажа, че най-файда има ако папкаш, слушкаш и четеш :mhihi: ...
в този подфорум има всичко...
също така ще споделя и моя опит... откакто я купих таз кола освен стандартното пълно оборудване съм се снабдил с въже за теглене, кабели за подаване на ток, мулти ел-тестер, прехвърлих гедоре-то от багажника на 30-ката в багажника на 39-ката... все имам чувството че ми липсва още нещо :roll: ... ако го намеря, ще споделя пак :mhihi: ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 30 Май 2011, 8:55

Колега, нали не очакваш че потребителите на подфорум Е39 са 80% врачки? Как може някой да ти каже как да ползваш нещо, което не знае че притежаваш? Това, че имаш Е39, е само базата за някакъв общ разговор. Конкретиката изисква да сложиш тука модела на колата и оборудването й. Така ще получиш адекватен отговор.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар

Мнение от SashoDikov » 30 Май 2011, 19:53

FiFo_E_TyK написа:как да си свържа телефона със аудио ситемата?

за да не отварям още по-нова и по-глупава тема си позволявам да открадна тази :mhihi:

И аз съм ново е39-че, с вече ожулени предна и задна брони (тоест "опит" :lol: ) въпросът ми е подобен - какви са ми опциите да пусна аудио през блутуут към оригиналния касетофон (rds касетка)? Четейки наоколо намерих статии описващи разликите между деветте генерации блутуут модули, но навсякъде там се говори за свързаността му с телефон с идеята за провеждане на разговори, не за аудио вход/изход ? Ясно че ново радио с БТ възможности е най-лесното и евтино решение ма си падам естет дагоева и не искам да развалям оригиналната визия на интериора.

Мерси предварително на отзовалите се.

Потребител
Аватар
Кара: 523

Мнение от FiFo_E_TyK » 31 Май 2011, 21:55

Не съм се уточнил как трябва купих си бмв (втората ми кола) щото съм фен а това че хал хабер нямам е друг въпрос за това питам :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: карам бавно 'щот ме кефи
Детайли за колата: 520i touring 04/1999
M52b20TU - 20 6S 3/4

Мнение от Vik » 02 Юни 2011, 13:56

Владо написа:начи понеже и аз бях в туй положение, да ти кажа, че най-файда има ако папкаш, слушкаш и четеш :mhihi: ...
в този подфорум има всичко...
също така ще споделя и моя опит... откакто я купих таз кола освен стандартното пълно оборудване съм се снабдил с въже за теглене, кабели за подаване на ток, мулти ел-тестер, прехвърлих гедоре-то от багажника на 30-ката в багажника на 39-ката... все имам чувството че ми липсва още нещо :roll: ... ако го намеря, ще споделя пак :mhihi: ....

Ами забравил си колега нещо много важно!

Билетите за градския транспорт. :mhihi:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 39 525 тдс 11.98г

Мнение от kalin_peev » 22 Юни 2011, 17:29

SashoDikov написа:
FiFo_E_TyK написа:как да си свържа телефона със аудио ситемата?

за да не отварям още по-нова и по-глупава тема си позволявам да открадна тази :mhihi:

И аз съм ново е39-че, с вече ожулени предна и задна брони (тоест "опит" :lol: ) въпросът ми е подобен - какви са ми опциите да пусна аудио през блутуут към оригиналния касетофон (rds касетка)? Четейки наоколо намерих статии описващи разликите между деветте генерации блутуут модули, но навсякъде там се говори за свързаността му с телефон с идеята за провеждане на разговори, не за аудио вход/изход ? Ясно че ново радио с БТ възможности е най-лесното и евтино решение ма си падам естет дагоева и не искам да развалям оригиналната визия на интериора.

Мерси предварително на отзовалите се.

Най-лесния начин за блутут система е като, си вземеш гром аудио за е39 и блутут система към него, но преди това трябва за смениш бизнес рдс-а с ирис, тоест с касетофон който може да управлява цд-чейнджър. Ако започнеш с това драсни или звънни 0888238916 ще помогна колкото мога.

Назад към E39