Проблем с табло!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с табло!
Здравейте колеги, искам да попитам дали сам ще мога да си оправя таблото с уредите понеже не съм в БГ сега. Значи проблема е в това, че стрелките не се връщат! Аз разглабях таблото за да видя този лентов кабел на дисплея и като го сложих стрелките не се връщаха, единствено на загряването е като хората! Километража колкото км вдигнеш на толкова остава, а обортомера на място показва 800 оборота което изобщо не е вярно понеже е 6-так! Та ако някой може да ми помогне, да каже къде да бръкна и да се опитам да го оправя ще съм много благодарен! Мерси предварително 

- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Re: Проблем с табло!
Ako си вадил стрелките при разглобяването,може и да не го оправиш никога,а директно да си за смяна на табло
- vladi111
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520 XD, 2016
Колега,пипано е таблото.
И аз бях така само,че на обратно - оборотите не тръгваха докато не загрее,като загрее няма проблеми.Само не пипай стрелките ,че аз се опитах да я оправя(на оборотите),и сега е без пружинка и не знам колко точно показва!!! Мен ме посъветваха ново табло
И аз бях така само,че на обратно - оборотите не тръгваха докато не загрее,като загрее няма проблеми.Само не пипай стрелките ,че аз се опитах да я оправя(на оборотите),и сега е без пружинка и не знам колко точно показва!!! Мен ме посъветваха ново табло

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
LUBO 555 написа:Ako си вадил стрелките при разглобяването,може и да не го оправиш никога,а директно да си за смяна на табло
Единствено, ако е прецакал пружинката е по-кофти, но моторчето се сменя и всичко си тръгва на 100%.
Към колегата пуснал поста - трябват ти тънки клещи, специална скоба за вадене на стрелката на разходомера, евентуално резервни моторчета от ebay (или табло донор) и умения. Ако ги имаш всичките неща имаш реален шанс и да си го оправиш сам. Ново табло (втора употреба) ще ти излезе много по-скъпо, за да стане както трябва. Успех.

6 мнения
• Страница 1 от 1