Предни амортисьори Билщайн
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Предни амортисьори Билщайн
Колеги споделете мнение за предни амортисьори на Билщайн Б4 ,че много противоречиви мнения.Интересува ме най-вече наистина ли колата се повдига с тях( били малко по високи от оригиналните) ? Ползвах търсачката ,но не открих ясен отговор.Благодаря предварително.
Re: Предни амортисьори Билщайн
Карам с такива (предни и задни)вече малко на 60 хил.км,по фактура са сменени преди около 40+хил.км в Бремен (т.е в момента са над 100хил.км и са без грешка)......возят много меко,колата е стабилна,ако не бях забелязал,че на тях пише Билщайн,нямаше да предположа,че са сменявани
Точно за височината съм питал в Камор,тъй като правя проверка на преден и заден мост поне 2-ти годишно при тях и винаги са били точни данните,включително тези които мерят от земята до веждата на калника,или нещо подобно беше

Точно за височината съм питал в Камор,тъй като правя проверка на преден и заден мост поне 2-ти годишно при тях и винаги са били точни данните,включително тези които мерят от земята до веждата на калника,или нещо подобно беше
meha написа:Точно за височината съм питал в Камор,тъй като правя проверка на преден и заден мост поне 2-ти годишно при тях и винаги са били точни данните,включително тези които мерят от земята до веждата на калника,или нещо подобно беше
Е да ,но аз ще сменям само предните,а задните с времето са поомекнали сигурно и ме притеснява да не щръкне предницата

Колеги а има ли някой ,който е слагал отпред Каяба да сподели мнение?
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
познат кара тдс с предни каяба, засега 3-4 месеца няма проблеми и е доволен от поведението на колата ,а и са му дали 2 години гаранция
6>4
ShibinG написа:познат кара тдс с предни каяба, засега 3-4 месеца няма проблеми и е доволен от поведението на колата ,а и са му дали 2 години гаранция
А от къде ги е купувал и повдигна ли му се малко предницата?
7 мнения
• Страница 1 от 1