Въпрос относно телефона на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d 2000г.
Въпрос относно телефона на е39
Здравейте 
Искам да ви попитам, дали ако си намеря мобилен телефон, който да стане на зарядното на самия телефон в колата, ще работи системата за телефона? Защото моя не работи. И ако може и става, ако знаете кой модел мобилен апарат би могъл да стане?
Благодаря Ви

Искам да ви попитам, дали ако си намеря мобилен телефон, който да стане на зарядното на самия телефон в колата, ще работи системата за телефона? Защото моя не работи. И ако може и става, ако знаете кой модел мобилен апарат би могъл да стане?

Благодаря Ви

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Re: Въпрос относно телефона на е39
Колега сигурен ли си,че проблема е в телефона, а не в стойката?Ако е в телефона няма да има проблем.
В е39 мисля,че се слагаха Motorola V50, Motorola V3690 и някакъв Сименс ако не се лъжа,но за него не съм сигурен.
В е39 мисля,че се слагаха Motorola V50, Motorola V3690 и някакъв Сименс ако не се лъжа,но за него не съм сигурен.

- chehut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d 2000г.
Значи, ако сложа някой от тези телефони, ще си работи системата ? 

Извинявам се първо че ти използвам темата, но смятам че за такъв върпос не е нужно.
Имам микрофон до огледалото за обратно виждане, имам и копчета на волана и навигацията, но нямам телефон възможно ли е да има blouetooth или не !
Благодаря
Имам микрофон до огледалото за обратно виждане, имам и копчета на волана и навигацията, но нямам телефон възможно ли е да има blouetooth или не !

4 мнения
• Страница 1 от 1