Въпрос за ключ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за ключ
Ползвам старият ключ, не ромбоидния. Смених му батерията и оттогава никакво действие. Четох в търсачката и пробвах номера със даване на позиция 1, изкарване на ключа, задържане бутона за откл и натискане 3 пъти за закл след което задържам още малко откл и го пускам. Знам, че след тази манипулация, като пусна бутона и трябва да се заключи и отключи и ключа е програмиран, но единственото което се случва е да цъкне нещо откъм подлакътника.....
Пробрах над 20 пъти и пак нищо. Пробвах и на тъмно и видях, че единият път като пуснах бутона и започна да мига около 2 секунди диода все едно запаметява, но пак нищо. Чудя се да не съм обърнал наобратно малкото черно чипче, което седи до платката или де да знам и аз. Някакви идеи, предположения, коментари ?

Пробрах над 20 пъти и пак нищо. Пробвах и на тъмно и видях, че единият път като пуснах бутона и започна да мига около 2 секунди диода все едно запаметява, но пак нищо. Чудя се да не съм обърнал наобратно малкото черно чипче, което седи до платката или де да знам и аз. Някакви идеи, предположения, коментари ?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: Въпрос за ключ
Чипчето няма нищо общо с платката за централното,то си отговаря само за паленето и може и право да го сложиш ако искаш
Увери се дали дистанционното ти излъчва сигнал.Отиди при някой алармаджия да ти провери ключа

2 мнения
• Страница 1 от 1