Фарове с лупи преди фейс лифт?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Фарове с лупи преди фейс лифт?
Може ли да се сложат рефлектори с лупи на фаровете преди фейс лифт-а, ако преди това са с нормални рефлектори без лупа?
Без да съм ги разглобил ми изглеждат, че двата рефлектора на къси и дълги са едно цяло, а на рефлектора с лупи са по отделно.
Някои да е правил подобна манипулация?
Без да съм ги разглобил ми изглеждат, че двата рефлектора на къси и дълги са едно цяло, а на рефлектора с лупи са по отделно.
Някои да е правил подобна манипулация?
Re: Фарове с лупи преди фейс лифт?
Мисля,че ти трябват целите рефлектори,също така има разлика и във вътрешните стъкла дето са за разсейване на светлината.
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Може,но....Трябва да се сменят вътрешните кръгли стъкла на късите светлини,дългите са еднакви.
Рефлекторите са различни.От фаровете без лупи,може да ползваш,само кутиите,предното общо стъкло-пластмасата,и водачите,които обикновено се чупят,защото с годините са прегорели.
Ако си намерил счупени фарове с лупи,ще ти трябват само планките на които са закрепени рефлекторите,и кръглото стъкло за късите,и гумените маншони отзад.
Ако не съм бил ясен,може ад питаш,знаеш ми и телефона
Рефлекторите са различни.От фаровете без лупи,може да ползваш,само кутиите,предното общо стъкло-пластмасата,и водачите,които обикновено се чупят,защото с годините са прегорели.
Ако си намерил счупени фарове с лупи,ще ти трябват само планките на които са закрепени рефлекторите,и кръглото стъкло за късите,и гумените маншони отзад.
Ако не съм бил ясен,може ад питаш,знаеш ми и телефона

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Благодаря за отговорите, отказвам се от тази манипулация. Ако някой иска да се занимава имам рефлектори с лупи и едно стъкло---> тук.
4 мнения
• Страница 1 от 1