Странен шум
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- sasho1bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525д exclusive and 530d f10
Странен шум
Здравейте колеги.Предполагам сте забелязали че като дадем ключа на контакт се чуша едно бучене което предполагам че е някоя помпа.Днес като дадох на контакт този звук беше много по различен и посточнно се променяше.След като запалих колата изчезна, и реших че е било нещо моментно но на светофара отношо започна да бучи и след няколко секунди пак замлъкна.Какъв е според вас е проблема?Аз си мисля че може да е във помпата под седалката но това бучене се 4ува някаде отпред което ме притеснява защото знам че комонреал помпата е доста скъпа.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Странен шум
не се притеснявай... предположението ти е по-точно от таню киряков
точно там се чува помпата под седалката... само не знам що тъй всяка втора тема е за тази помпа
.... толкова ли фира дават, и как да им удължим живота ...
аз за сега съм се спрял на вариянта не по-малко от 25л постоянно в резервоара.... поне бензиновата по тази схема работи 10год вече

точно там се чува помпата под седалката... само не знам що тъй всяка втора тема е за тази помпа

аз за сега съм се спрял на вариянта не по-малко от 25л постоянно в резервоара.... поне бензиновата по тази схема работи 10год вече

- sasho1bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525д exclusive and 530d f10
Значи нетрябва да я оставям във никакъв случаи сега под 15 литра защото ще ме остави на пътя ли?Щом толкова се често се разваля ще се радвам ако някои колега сподели цената и.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
това с 15л е друга тема... и помпа
за тази от 200 /трудно/ до над 400лв си надипли... оставянето на пътя ти е реален сюжет в момента, независимо колко гориво имаш...

за тази от 200 /трудно/ до над 400лв си надипли... оставянето на пътя ти е реален сюжет в момента, независимо колко гориво имаш...
- batebo_99
- Потребител
-
- Кара: E39 525DA '03
- Мечтае да кара: Mempo
Ако предположението на колегата Владо е вярно то може да те остави на пътя
тази година в Австрия на път за ски едно е36 ни остави на пътя заради тази помпа.
Съответно смяна в сервиз на БМВ в Австрия с труда ни струва 800 лв
тази година в Австрия на път за ски едно е36 ни остави на пътя заради тази помпа.
Съответно смяна в сервиз на БМВ в Австрия с труда ни струва 800 лв

5 мнения
• Страница 1 от 1