ПРОБЛЕМ С ЧИСТАЧКИТЕ- ПОМОЩ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Re: ПРОБЛЕМ С ЧИСТАЧКИТЕ- ПОМОЩ
sadex5 написа:Моето беше е34 автоматик, и го имаше това ! Много ми беше яко на светофар че не задираха по стъклото ами спираха и то за доста голям интервал, но си мислех че това е щото моята беше всички екстри ..
На е39 нали има датчик за дъжд
Да колега тва най ми харесва че не ми задираха чистачките на светофарите.Колкото до сензора за дъжд(аз понеже нямам)кажи същия ли е ефекта,че да сменям стъклото ако е така.Или някой ако знае с някоя програма дали не се активира тази опция(ако я има скрита

Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Колега ти не се ли оплакваше по едно време че датчика за дъжда ти не работи ?
Ако не знаеш дали на колата ти е имало такъв най просто си виж включвателя за чистачките дали има врътка.
А ако нямаш, а искаш тази екстра, си провери какъв ти е типа на ZKE. На low версията не може да стане, трябва да се се смени ZKE то.
Ако имаш излишни 400 лв. никакви грижи нямаш !
Ако не знаеш дали на колата ти е имало такъв най просто си виж включвателя за чистачките дали има врътка.
А ако нямаш, а искаш тази екстра, си провери какъв ти е типа на ZKE. На low версията не може да стане, трябва да се се смени ZKE то.
Ако имаш излишни 400 лв. никакви грижи нямаш !
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Stennli написа:Колкото до сензора за дъжд(аз понеже нямам)кажи същия ли е ефекта
Нямам представа дали е наистина или е само субективно усещане, но поне когато не е силен дъждът, ефектът от сензора е точно такъв. На светофар чистачките сработват по-рядко, което аз си обяснявам с по-бавното събиране на вода в покой отколкото ако колата е в движение. Не мисля, че има допълнителна връзка със скоростта на автомобила.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- AnabolaPraviVola
- Потребител
-
Братя спокойно...
Просто саседа ми е взел чистачките, че неговите са се изтаркали, а трябвало да ходи до село и няма чистачки 

Кво като главата ми е прота нали огувам лоста ?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2