TDS тресе
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Re: TDS тресе
колега има доста изписани теми,ако ползваш търсачката ще разбереш от какво може да е......
а лично на мен ми понамирисва на маховик,или плочката на гнп-то,пък не е изключено и от някоя дюза да е....
а лично на мен ми понамирисва на маховик,или плочката на гнп-то,пък не е изключено и от някоя дюза да е....
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Пробвай с някой продукт за почистване на инжекторите.Не знам в България коя марка е за препоръка.Тук при мен има една FORTE
направо чудо.Аз лично на моя тдс му сипвах на всеки 5000км 1 тубичка с 20л.нафта
За куриоз ще ти кажа,че брат ми има форд(дизеляк).Използвах го през отпуската като си бях в България.Забелязах,че на оборот тресеше.Купих някякъв продукт от една бензиностанция,без да познавам ефикастността му,въпреки неодобрението на брат ми.
че това били глупости,че щял да го закара на майстор,все такива.Сипах го и го опънах форда Плевен-Ямбол.Резултата като стигнах-мъркаше като коте.Тресенето беше изчезнало.
В общи линии,няма да ти навреди.
направо чудо.Аз лично на моя тдс му сипвах на всеки 5000км 1 тубичка с 20л.нафта
За куриоз ще ти кажа,че брат ми има форд(дизеляк).Използвах го през отпуската като си бях в България.Забелязах,че на оборот тресеше.Купих някякъв продукт от една бензиностанция,без да познавам ефикастността му,въпреки неодобрението на брат ми.
че това били глупости,че щял да го закара на майстор,все такива.Сипах го и го опънах форда Плевен-Ямбол.Резултата като стигнах-мъркаше като коте.Тресенето беше изчезнало.
В общи линии,няма да ти навреди.
- kudo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3,0D
- Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW
milenskia525 написа:колега има доста изписани теми,ако ползваш търсачката ще разбереш от какво може да е......
Това беше най-гадния одговор когато питах нещо някога си

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
kudo написа: ...Това беше най-гадния одговор когато питах нещо някога сиЧовека иска помощ ,а не поуки и упреци
Колега доста са нещата за ТЯ (
![]()
) болест,дано някой запознат да сподели
Не се считам за много запознат но поне съм чел темите че и аз имамх тогава този проблем.
Като за начало причини могат да бъдат: електронно управление на ГНП, дюзи, нагари разни, тампони на двигател, калпаво гориво и други такива.
При мен това тресене на празен ход (а беше доста осезаемо-чак се чуваше и тракане и изчезваше като се форсира за кратко двигателя малко над 1500об/м) изчезна напълно след като на пълен резервоар сипах добавка - някаква за цялостно почистване на двигателя (взех я или от Практикер или Бриколаж не помня). 4 месеца след това пак се появява от време на време рядко обаче (явно пак трябва да сипя това чудо)

- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
kudo написа:milenskia525 написа:колега има доста изписани теми,ако ползваш търсачката ще разбереш от какво може да е......
Това беше най-гадния одговор когато питах нещо някога сиЧовека иска помощ ,а не поуки и упреци
Колега доста са нещата за тя болест,дано някой запознат да сподели
що да ми е гаден одговора бе колега???аз не му одговарям с някви лоши намерения,просто искам да му обясня как може най лесно да предположи от кво и къде му е проблема........,а след тва си изказах и моите мнения.мился си,че просто си ме разбрал погрешно

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Милене очаквах да му кажеш адреса на Цанко Помпата и сина му Иво
Ако някой рече да издаде книга за проблемите на 525 ТДС, може би ще е дебела като телефонен указател....

Ако някой рече да издаде книга за проблемите на 525 ТДС, може би ще е дебела като телефонен указател....
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
sadex5 написа:
Затова го произвеждат 10 години и един месец

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Не казвам че е лош, напротив ! А и да не забравяме минатите километри преди да го подкараме ние, и затова се оплакваме.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
sadex5 написа:Не казвам че е лош, напротив ! А и да не забравяме минатите километри преди да го подкараме ние, и затова се оплакваме.
Така вече става, и по скоро лошата поддръжка вместо километрите.

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

10 мнения
• Страница 1 от 1