Съвет/Питане за Метан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Съвет/Питане за Метан
a4koy написа::OT: нали трябва да оспамят навсякаде...за въпросната плочка значи мисля че някой от колегите говореше за такава но май тои е сложил обикновен метан за карбуратор с плочка на инжекцион и това спнало колата тотално ...тоест и бензина минава през нея,незнам какво точно искаше да каже но поне така го разбрах.а до гъмежите ..получавали се когато имало останала част от газа в тръбата и при запалване тоест ако гасиш и запалиш след 4-5 мин например..и това удрало в буталата ли незнам точно от къде минава тази газ ...после някви сегменти абе чесно да ти кажа не съм запознат и за това питам ...по добре питай отколкото да страдаш после нали така! за тфа са форумите да научим нещо да си помагаме 1 на друг! :Х секи гледа да ти се заяжда дали тфа дали онова ...ами човек си прави планове когато се объркат си прави други планове не ми се отвори парашута да ида до италия,и все пак пак ще си взема БМВ или колегата завижда или незнам
koлега няма за кво да ти завиждам.просто е безмислено да вкараш 1000 теми тук и после да си купиш гоуф,защото бмв-тата били много проблемни и много горели.защото точно такива като теб които търсят да купят възможно най евтиното бмв пълнят форума с тия глупости.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Милен или колегата NAPSTER със сигурност е по запознат с проблемите на карането на БМВ на метан, и напълно съм съгласен с него..... Преди години видях на морето в България Порше на газ
Важно е формата на ламарината и регистрационния талон да пише БМВ

- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е30 М3
Здрвейте
Извинявам се на колегата a4koy затова 4е пиша в неговата тема но мисля че е безсмислено да пускам нова тема.
И така на въпроса които ме интерисува, карам BMW E30 2,3i мотора е с метални смукателни траби и съм решил да го подкарам на газ, понеже повече немога да издържам на тези цени на бензина. Решил сам да е газ инжекцион но като про4етох из нета разбрах че има два вида инжекциони които са за пласмасожи и метални траби, това значи че за мен е вариянта с металните траби но не можах да разбера тези цени които са в таблицата пусната от goguma краинили са за 6 цилиндов мотор и бутилката ли влиза в цената.
Извинявам се на колегата a4koy затова 4е пиша в неговата тема но мисля че е безсмислено да пускам нова тема.
И така на въпроса които ме интерисува, карам BMW E30 2,3i мотора е с метални смукателни траби и съм решил да го подкарам на газ, понеже повече немога да издържам на тези цени на бензина. Решил сам да е газ инжекцион но като про4етох из нета разбрах че има два вида инжекциони които са за пласмасожи и метални траби, това значи че за мен е вариянта с металните траби но не можах да разбера тези цени които са в таблицата пусната от goguma краинили са за 6 цилиндов мотор и бутилката ли влиза в цената.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
ivo_cool написа:Здрвейте
Колега табличката е стара и не се знае колко са актуални цените .Най-добре обиколи няколко газаджий и ги питай за цена.За 6 цилиндров двигател излиза около 1000-1500 лв за среден клас ГИ
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Снощи си взех колата Е 39 -520i с нов газов инжекцион - уредба + монтаж+евродюза+зареждане от клапа до гърловината на резервоара -1150 лв. Италианска, с полска електроника, 2 г. гаранция. Още не съм я изпробвал да кажа за вървеж и разход.
Това в Пловдив, с/у "Напредък".
Това в Пловдив, с/у "Напредък".
- a4koy
- Потребител
-
- Мечтае да кара: БМВ 520 е39
колега тфа да не е на рогошко номер 1 в една тясна уличка доста сервизи съм ..бачках на 1 мифка и знам,че добре ги правят аиде като засечеш кажи разход та да говоря с тях евентуално!
Only God Can Judge Me!!!
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
ivo_cool написа:Здрвейте
на е30-ката може да сложиш и обикновена газова уредба

- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е30 М3
nabora написа:на е30-ката може да сложиш и обикновена газова уредба
да колега но много хора ми казаха че точно моя мотор с обикновенно има проблеми с главите
(пука глава) за съжаление несъм сигурен на 100%
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2